Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
Character Sheet Informace:
| Předmět: Rozcestník Karakura Townu Sat Jan 29, 2011 11:46 pm | |
| Rozcestník Jelikož je z Human Worldu hratelné místo, tak se bude muset upravit i Karakura Town, ve kterém se bude většina děje odehrávat. Proto se musel i trošku zkomplikovat systém a rozdělit Karakuru do několika dalších oblastí. A právě od toho tu je tento rozcestník. Pokud Vás napadne ještě něco, co by se mohlo přidat, tak napište do tohoto topicu, děkuji. Pokud kliknete na dané místo například na název Karakura High School vyjede vám topic, ve kterém je sepsané info o Karakura High School a je tam možnost psaní příspěvků. - Poznámka někde je napsané kolik co stojí Ryo, ano my sice na Ryo hrát nebude no, dal jsem to tam, ať víte kde jsou opravdu Vaše možnosti, takže se to zkoušejte dodržet. Ne že například půjdete do Ichiraku a vykoupíte celej obchod, to fakt ne, zkuste to prostě zahrát v rámci Vašich možnosti. Nevěděl jsem, kam jinam to napsat, tak jsem to šoupnul sem.
• Karakura High School [Zde Vaše postavy budou chodit do školy] • Nemocnice Tagarashi [Zde se bude moct Vaše postava léčit] • Ichiraku Ramen [Zde se budete moct zastavit na nějaké občerstvení, rámen a podobně] • Restaurace Ninteki [Zde se může Vaše postava zastavit na pořádné jídlo] • Obchod s mangou [Zde si můžete koupit nějakou tu mangu] • Škola bojových umění [Zde budete moct Vaši postavu učit různá bojová umění] • Lázně Yuugan [Zde se budete moct zastavit na odpočinek v několika různých metodách] • Ostatní místa ve městě [Zde budete psát, když nebudete moct najít odpovídající topic]
| |
|