Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
Character Sheet Informace:
| Předmět: Obchod s mangou Mon Dec 27, 2010 12:09 pm | |
| Obchod s mangou Malý dřevěný obchůdek, v němž si můžete kdykoliv koupit nějakou tu mangu. Najdete tu díla jako je One Piece, Fairy Tail, ale také i například jiné mangy, které nejsou světu moc známé. Ceny za jedno volume jsou vcelku malé, a proto tento malý dřevěný krámek navštěvuje hodně lidí. Navíc tu prodává takovej starej a hodnej dědula, kterej i často dává slevy. Toto místo se jinak nachází blízko školy, takže si sem před hodinou či o volných hodinách chodí studenti právě mangu kupovat. | |
|
Neo79 Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 119 První přihlášení : 20. 11. 10
| Předmět: Re: Obchod s mangou Sun Jan 30, 2011 10:06 am | |
| Ren
Bylo ráno a já sem šel pomalu směrem do školy.Chjo zase další školní den, zívl sem. Aspon si zajdu koupit mangu.Moc daleko sem to neměl a zachvylu jsem už stál před obchodem z mangou.Vešel jsem do obchodu a pozdravil Dobrý ráno. Byla tam spousta mang, nemohl jsem si vybrat.Nakonec sem čapl mangu One piece a šel jsem zaplatit. | |
|
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
| Předmět: Re: Obchod s mangou Sun Jan 30, 2011 10:33 am | |
| Děda největší znalec mangy xD
Takže One Piece? Zajímavé v dnešní době se těch fanoušků této mangy až nějak moc množí.. Řekl jsem a vzal si od něj ty peníze. Hlavně dobrý počteníčko, jinak bys ty peníze vyhodil celkově za nic. Dokončil jsem a začal si číst noviny, které jsem měl položené na stole, už jsem se ani nedíval, co ten kluk vlastně vyvádí, jestli odešel nebo tam zůstal. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Obchod s mangou | |
| |
|