| Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
Character Sheet Informace:
| Předmět: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sat Dec 04, 2010 2:45 pm | |
| Toto místo se nachází pod všemi , již nahoře uvedenými divizemi , jednoduše se dá říci , že je toto místo v podzemí . Celkově je velmi rozsáhlé , což se taky odráží na pěti obrovských tréningových plochách , která tu jsou postaveny . Toto místo bylo vystaveno nedávno veškeré plány , jak toto místo postavit navrhnul Sayuri Yorotsuchi , také znán jako nejbláznivější vědec všech dob . Tento podzemní komplex má jen jeden vchod , který je zároveň i východem a ten se nachází právě s kasárnách 2.Divize , nejdřív musí dotyčný jít dolů a stále dolů až narazí na menší bránu , kterou hlídají velmi silné stráže , kteří otevřou jen v momentě , kdy jim někdo oznámí heslo ke vstupu . I když je to jedna obrovská plocha , o kterou by se měli dělit všechny divize není tomu tak , když někdo vejde do lese , což je hlavní tréningová místnost může tam být kýmkoliv zabit .I když je toto místo stále v podzemí střídá se zde den a noc , tento nápad byl opět zrealizován Sayurim . Uměle vytvořený les - Tréningová oblast č.1 - Spoiler:
* Jak již bylo řečeno toto místo je velmi zvláštní , je nejrozsáhlejší ze všech pěti tréningových ploch v tomto podzemním komplexu . Podle všeho je tohle jediné místo , kde je povoleno , aby Shinigami z jiné divize napadl někoho dalšího z jiné divize . Tento les je obdařen všemožnými pastmi , v jeho středu se také nachází další z tréningových ploch . Řeka Tagara - Tréningová oblast č.2 - Spoiler:
* Druhá tréningová plocha tohoto rozsáhlého komplexu , nachází se přesně ve středu uměle vytvořeného lesa , toto místo je snad jediné , kde se dá v klidu odpočívat a taky se již zde neuplatňuje pravidlo napadení jiných Shinigami . Dřevěné pole - Tréningová oblast č.3 - Spoiler:
* Třetí tréningová plocha tohoto rozsáhlého komplexu , nachází se úplně na východě , avšak toto místo vidí snad každý , kdo vejde a porozhlédne se na pravou stranu . Toto místo sice není nijak moc dlouhé , respektive rozsáhlé , ovšem jeho kouzlo je ve velikosti ,, dřevěných kmenů " , jenž jsou opět uměle vytvořené a také geneticky upravené . Toto místo hlavně slouží k boji v obrovských výšinách , také tu není moc míst na schovku a pokud někoho napadne skočit dolů povětšinou umře , proto je tohle jedna z těch nejoblíbenějších ploch . Vodopád Harmonie - Tréningová oblast č.4 - Spoiler:
* Vodopád Harmonie , možná si někdo říká ,proč byla takto pojmenována jedna z tréningových ploch a proč se tohle vůbec jako tréningová plocha počítá . Odpověď je jednoduchá toto je snad nejlepší místo na meditaci vůbec , toto místo je vlastně pramen řeky Tagara , ovšem na rozdíl od jezírka ve středu lesa utvořené právě touto řekou je toto místo o dost klidnější a také se zde nejlépe trénuje podvodní tréning , což se v tréningové oblasti číslo dvě nedá . Toto místo se nachází u lesa , respektive na severu lesa . Les Hollow- Tréningová oblast č.5 - Spoiler:
* Tohle místo je nejzajímavější ze všech , i když je to opět les něčím se liší , zde se Shinigami nemůžou zabíjet , ale spíše trénovat vlastní důvěru , ptáte se proč ? Toto místo je sídlem nejrůznějších Hollowů , jenž pochytal Sayuri a hodil je právě sem , dodnes je okolo tohoto místa udělána speciální Kidou bariéra , která má jen jeden vchod , tento vchod mohou otevřít jen stráže u bariéry , které se pravidelně střídají . | |
|
| |
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sat Dec 04, 2010 2:57 pm | |
| Taka - Kapitán 3.Divize
Pomalu a jistě jste se blížili ke kasárnám vešli jste a šli dále dolů a dolů , až před vámi stála brána hlídána dvěma Shinigami .. Taka Jintaro - Kapitán 3.Divize , žádá o povolení ke vstupu ! Dořekl jsem a pak tiše něco dodal , aniž by to někdo kromě jednoho ze stráží slyšel . Ti poté neváhali a otevřeli mi bránu .. Ták jsme tady , Natsuki . Tohle je tréningová hala 2-7.Divize .. Dokončil jsem a šel přímo k tréningové oblasti č.1 , mohla to poznat i Natsuki , jelikož všechny tréningové plochy byli označené nějakým číslem . | |
|
| |
Krumla Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 165 První přihlášení : 25. 11. 10
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sat Dec 04, 2010 3:07 pm | |
| Natsuki Shihi
Heh túto oblasť mám najradšej, aj keď sa mi tu väčšinou podarí niečo podpáliť. Uškrnula som sa a zoskočila som z jeho pliec, rozbehla som sa priamo do stredu k tréningovému polu a pri tom som ako keby "tancovala" došla som tam a usmiala som sa na Taka, môžme začať? spýtala som sa ho s úsmevom a čakala som na jeho odpoveď. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sat Dec 04, 2010 4:06 pm | |
| Taka Jintaro - Kapitán 3.Divize
Dobrá tedy... Řekl jsem a použil Shunpo , jenž mě dostalo za Natsuki , avšak to byl jen pouhý klamný výpad na její zmatení , Shunpo jsem použil ještě jednou a dostal se přímo nad ní .. Hadō #4. Byakurai ! Zkřikl jsem a v ten moment na Natsuki letěl obrovský proud mého Reiatsu , proud byl doslova destruktivní a jeho rychlost byla též velmi překvapující . | |
|
| |
Krumla Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sat Dec 04, 2010 5:21 pm | |
| Natsuki Shihi
Usmiala som sa naňho no to už sa shunpol za mňa, otočila som sa a chcela som tam seknúť zanpakuto no on sa zrazu objavil nado mnou a vypálil po mne nejaké Kidou. Rýchlo som spravila menší krok dozadu a shunpla som sa o pár metrov ďalej, Taka_chaan.. to není fér.. kedy sa aj ja naučím nejaké kúzlo? spýtala som sa ho takým mierne odutým hlasom a shunpla som sa zase kúsok ďalej, keď tu som si všimla že mi oškvŕkol tým kidou časť rukávu. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sun Dec 05, 2010 12:46 pm | |
| Taka - Kapitán 3.Divize
Možná časem .. Řekl jsem ji a z jednoho stromu si urval menší větev . Hehe , na co Zanpakutou , když mám možnost použít tak pěkný klacík ,pronesl jsem do větru a hned na to použil Shunpo ,pomocí kterého se dostal přímo za Natsuki , ovšem to byl jen jeden z klamných výpadů , Shunpo jsem totiž použil ještě jednou , abych se dostal přímo před ní a když můj dřevěný klacek byl téměř před jejím obličejem použil jsem ho znovu a dostal se tak nad ni .. Vzdálenost mezi námi byla pár metrů a já neváhal .. Bakudō # 1. Sai ! Což Natsuki svázalo a hned na to pokračoval Hadō #1. Shō ! I když to byly poměrně slabá kouzla v mém vydání byly až neobyčejně silné . | |
|
| |
Krumla Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sun Dec 05, 2010 1:08 pm | |
| Natsuki Shihi
Naletela som na každý jeho manéver, v podstate som sa chvíľku na mieste iba točila a snažila som sa zorientovať no to ma zrazu spútal svojím Bakudo a hneď na to po mne vypálil Hado ktorému som sa neuhla, vrazilo do mňa a mňa to odhodilo na pekných pár metrov, Rýchlo som sa postavila a zagánila som na svojho kapitána. Mohol by si ma trošku šetriiiť. Posťažovala som sa a shunpom som sa rozbehla po ňom priamo, začala som pred sebou sekať svojou Zanpakuto. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sun Dec 05, 2010 4:51 pm | |
| Taka
Hehe , gomene , Natsuki-chan ... Řekl jsem a v tom už se na mě rozběhla , jen jsem natáhnul ten dřevěný klacík a zastavil o něj její Zanpakutou , i když ho to dost nařízlo , respektive byl rád , že držel pohromadě . Hadō #1. Shō ! Vykřikl jsem a z pár metrů na Natsuki vypustil své Hadou . | |
|
| |
Krumla Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sun Dec 05, 2010 5:24 pm | |
| Natsuki Shihi
Tento krát som to už čakala a tak som sa ako tak stihla vyhnúť jeho Kidou pomocou shunpa, ako tak sa myslí že ma to lízlo na pravej strane a to spôsobilo to že som sa začala krútiť okolo vlastnej osi, keď som sa konečne dokrútila tak som sa trocha zatackala a snažila sa nabrať rovnováhu, Vystrela som ruku a snažila som sa do nej nakoncetrovať reiatsu. Hadō #1. Shō ! vykríkla som no nestalo sa absolútne nič čo ma uvrhlo do takej menšej komickej deprimovanej nálady, neostávalo mi nič iné a tak som sa shunpol snažila dostať k nemu a seknúť ho svojou Zanpakuto, stále som však neuvolnila ani shikai a ani celé voje reiatsu. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sun Dec 05, 2010 5:29 pm | |
| Taka
Použil jsem Shunpo a dostal se tak za Natsuki , ovšem jsem neprovedl žádný útok , akorát ji chytil Zanpakutou , tak abych se nepořezal . Je to sranda , viď ? Řekl jsem přátelským tonem hlasu a trošku se pousmál .. Hadō #1. Shō ! Zkřikl jsem a v tom už na Natsuki letělo opět mé Hadou . | |
|
| |
Krumla Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sun Dec 05, 2010 5:43 pm | |
| Natsuki Shihi
Keď mi chytil zanpakutou tak som sa na neho zaškerila, jeho Hado ma zase trafilo a ja som letela niekoľko metrov ďalej no ešte vo vzduchu som sa na neho pozrela, Tsunayoshi! šepla som a konečne som aktivovala svoj shikai, Shinigami uniforma sa mi roztrhala a ja som tam bola iba v bielom tielku po kolená a v spodnom prádle. Na rukách sa mi objavili rukavice ktoré začali horieť červeným až rudým plameňom, na čele sa mi tiež spravila aura z tohto plamena a oči sa mi zmenili na zlato červenú farbu, stále som bola vo vzduchu ale dala som ruky k telo a z nich vyleteli plamene ktoré som použila ako trysky a vyštartovala som priamo bo kapitánovi, tesne pred ním som zrušila trysky a pokúsila som sa ho buchnúť na hocijaké miesto jeho tela. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sun Dec 05, 2010 6:36 pm | |
| Taka
Héé , konečně si vyvolala svůj Shikai , tím lépe pro mě . Tohle prosím nikomu ,ale opravdu nikomu neříkej ,narušilo by mi to mou pověst .. Řekl jsem ji , vyhodil katanu lehce před sebe a zase ji chytil .. Hadō #58. Tenran ! Zkřikl jsem a v tom se utvořil obrovský vír , který pocházel právě z mého meče , proud byl dost silný , takže aby to odhodilo a ba dokonce i zranilo Natsuki nebyl žádný problém . | |
|
| |
Krumla Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sun Dec 05, 2010 6:44 pm | |
| Natsuki Shihi
Znova som len letela od neho no tesne pred tým než som narazila do stromu tak som znova aktivovala trysky a dala som do nich oveľa viac reiatsu, výsledok bol ten že som to pred tým stromom ustála aj keď jeho to dosť spálilo, rýchlo som vyrazila obklukou proti kapitánovi a sem tam som pri tom použila aj Shunpo takže to bola slušná rýchlosť. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sun Dec 05, 2010 9:10 pm | |
| Taka
Hadō #4. Byakurai ! Zkřikl jsem a vypálil ho po Natsuki ,abych se pojistil , tak jsem použil Shunpo , pomocí kterého se dostal přibližně dalších dvacet metrů od Natsuki.. Hadō #1. Shō ! Zkřikl jsem a z mé ruky vyletěla malá koule Reiatsu přímo na Natsuki . Gomene.. Řekl jsem tiše do větru . | |
|
| |
Krumla Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sun Dec 05, 2010 9:17 pm | |
| Natsuki Shihi
Hneď ako na mňa namieril prstom tak som už menila smer letu tak aby som začala stúpať, tým som sa vyhla jeho prvému Hado a keď po mne vypálil aj to ďaľšie tak som nastavila ruky oproti nemu a vypustila som proti tomu prúd ohňa ktorý som používala aj ako trysky takže ma to trocha posunulo dozadu. Taka_chan.. ty ma chceš vážne zabiť. zahundrala som pri tom naduto pretože som nevedela či je ten oheň dosť silný na to aby prerazil jeho Hado. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sun Dec 05, 2010 9:32 pm | |
| Taka
Hee , gomene prostě se nedokážu držet při boji zpět .. Řekl jsem ji milým tonem hlasu , v tom její oheň přerazil moje Hadou .. Já však neváhala a použil Shunpo , které mě dostalo přímo za Natsuki , tentokrát jsem neudělal žádný klamný výpad , což ji mohlo trošku zmást a také nepoužil žádné kouzlo , prostě jsem jen máchl svou Zanpakutou . | |
|
| |
Krumla Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Mon Dec 06, 2010 6:22 pm | |
| Natsuki Shihi
Bola som rada že som odstránila jeho Kidou, Taka_chaan, si hnusný. zašomrala som no to už sa objavil za mnou a ja som ani nemala čas zareagovať, len som sa troška snažila poskočiť dopredu ale jeho výpad ma aj tak trafil a spravil mi na chrbte dlhšiu reznú ranu, skríkla som od bolesti a rýchlo som sa snažila shunpnúť ďalej od neho. Sedela som niekoľko metrov od neho na zemi a z očí mi išli slzy, Prečo si ma sekol?? veď to mal byť iba tréning, zahundrala som zo slzami v očiach a snažila som sa ich udržať, Deaktivovala som svoj shikai či som chcela alebo nie a naštvane som sa jedným okom pozrela na Taka. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Mon Dec 06, 2010 9:29 pm | |
| Taka
Na moment ztichl , pozvedl svou levou ruku a jakoby s ní zamával , za pár vteřin už vedle Natsuki stálo pár členů ze 4.Divize.. Gomene , Natsuki-chan , příště si radši vezmu nějakej dřevěnej meč.. Řekl jsem ji a zkoušel nahodit přátelský úsměv.. Poté už jen vyčkával dokud jí neošetří . | |
|
| |
Krumla Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Mon Dec 06, 2010 9:40 pm | |
| Natsuki Shihi
Musela som si lahnúť na brucho keďže som mala to zranenie na chrbte, Len som na neho hodila jeden pohľad z ktorého sa dalo vyčítať sotva niečo viac než smútok, po tom som pohodila hlavou niekde inde a už som sa na neho snažila nepozerať, po tom som len čakala kým ma ošetria no stále som mala slzy na krajíčku. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Tue Dec 07, 2010 3:16 pm | |
| Taka
Zamračeně jsem si sedl na zem a zkoušel dělat uraženýho , ačkoliv mi to třikrát nešlo .. Proto jsem vytáhl svou Zanpakutou , bodnul ji před sebe a přesel do Jinzenu , možná pro radu , jak to uvřeštěné dítě hodit do normálu . Zanedlouho už Shinigami ze čtvrté dokončili svou práci , proto se zbalili a opět odešli . | |
|
| |
Krumla Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Tue Dec 07, 2010 4:00 pm | |
| Natsuki Shihi
Pomaly som sa posadila a tielko som si prehodila cez obväzy na chrbte, očami som bola trocha mimo a pozerala som sa do zeme takým neprítomným pohľadom. Natsu_chan? si v poriadku? spýtal sa ma Tsunayoshi a ja som len bez slova prikývla, pomaly som sa postavila a zahľadela som sa na Taku, Nevedela som čo povedať pretože som bola na neho dosť odutá a tak som si len znova sadla na zadok a pohľad som zamierila niekde inde. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Wed Dec 08, 2010 4:03 pm | |
| Taka
Hmmm.. Podíval jsem se na Natsuki zamračeně , avšak po chvíli vstal a zeptal se jí .. Natsuki ? Chceš jít na zmrzlinu či nějakej zákusek ? Optal jsem se ji a tentokrát jsem to zkusil i s přátelským tonem hlasu .. | |
|
| |
Krumla Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Wed Dec 08, 2010 4:50 pm | |
| Natsuki Shihi
Chvíľu som ešte hrala urazenú ale stále mi v hlave prevládalo slovo zmrzlina, po chvíľke som sa znova otočila k nemu, tentokrát už zo širokým úsmevom a rýchlo som sa postavila, pricupkala som zaňho ako rýchlo som len s tým zranením mohla a vyskočila som mu na plecia, ale som zranená takže ma budeš musieť niesť. povedala som a čakala som kedy sa pohneme. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Thu Dec 09, 2010 4:02 pm | |
| Taka
Dobrá ! Zařval jsem a pomalu začal vycházet z tréningových ploch 2 - 7.Divize .. Pff , já věděl , že ji dokážu opět rozveselit.. Jen by mě zajímalo , kde najdu tu blbou cukrárnu , to jsem si jako fakt nemohl vymyslet nic lepšího , já debil.. Zamyslel jsem se a pak se podíval na Natsuki , trochu se pousmál a začal opouštět i kasárny .
( Můžeš postnout do Seireitei.. ) | |
|
| |
Krumla Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize Sun Jan 30, 2011 12:27 pm | |
| Natsuki[/b]
Rýchlo som vybehla za kapitánom. Následovala som ho po celom SS až k tréningovému polu číslo tri, nejak sa mi podarilo dostať na jeden z tých drevených kmeňov a zaškerila som sa na kapitána. Vytiahla som zanpakuto a uskočila o nejaké tri až štyri kmene ďalej. [b]Môžme začať? spýtala som sa s nadšením a očakávaním. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize | |
| |
|
| |
| Tréningová plocha 2.Divize - 7.Divize | |
|