| Město Hirashi | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
Character Sheet Informace:
| Předmět: Město Hirashi Thu Dec 09, 2010 3:59 pm | |
| - Spoiler:
* Má tam být týden
Hirashi - Spoiler:
Město Hirashi se nachází nedaleko města Karakura , v poslední době se tu zaznamenávají podivné aktivity a tou aktivitou očividně není ani Hollow .. Tohle město je také jedno z největších měst na světě vůbec .Rozsáhlé ulice , mrakodrapy , kavárny na každém rohu , to je přesný popis města Hirashi . Je tu i jedna nepotvrzená informace o tom ,že se na tomto místě dokonce zastavil i Girlian , což je nejnižší třída Menos Grande , ovšem pro Shinigami s normální úrovní je to velmi silný protivník .
Naposledy upravil Light dne Wed Dec 22, 2010 2:31 pm, celkově upraveno 3 krát | |
|
| |
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
| Předmět: Re: Město Hirashi Thu Dec 09, 2010 4:00 pm | |
| Gisei & Kashike -> Oba jste dorazili do města Hirashi , byli jste právě uprostřed města , mohli jste si okamžitě všimnout , že tohle město je jeden velký luxus. ( Nechce se mi to nějak rozepisovat xD ) | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 227 První přihlášení : 06. 12. 10
| Předmět: Re: Město Hirashi Thu Dec 09, 2010 4:22 pm | |
| Kashike Gorin
Vyskočím z brány Senkai a dopadnu na nejbližší střechu. Rozhlédnu se a nasaju reiatsu. Hmm... dlouho jsem venku nebyl, dost se to tady změnilo, co myslíš??? | |
|
| |
Phate69 Game Master
Počet příspěvků : 475 První přihlášení : 04. 12. 10
| Předmět: Re: Město Hirashi Thu Dec 09, 2010 5:26 pm | |
| Gisei Jiko
Dopadnu do parakotoulu na střechu a přikývnu. Rozhlédnu se okolo. Au... začnou mě pálit oči, neonová světla jsem v životě neviděl. To je světla, vždyť je večer! Kde se to všechno bere? řeknu a zakrývám si oči. | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Město Hirashi Thu Dec 09, 2010 6:04 pm | |
| Kashike Gorin
No nazdar. Víš, ono se říká, že tyhle města nikdy nespí. Ty světla vycházejí z bytů, pouličního osvětlení a reklam. Neboj, zvykneš si. Teď se akorát musíme porozhlédnout po nějákém vhodném místě, kde si zřídíme něco jako obydlí. Bylo by hloupé zůstávat na ulici. S tím vyrazím a pátrám po hodně vysokých budovách v centru města, odkud bude největší akční rádius v případě potřeby a kde nám nebude pršet za krk. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Město Hirashi Thu Dec 09, 2010 8:52 pm | |
| Kashike Gorin & Gisei Jiko - > Prostý a krásný večerní den v obrovském městě , co podniknete ? Žádná aktivita Hollow či jiného stvoření .. Gigai nemusel být špatným nápadem , tedy pokud ho u sebe máte .. | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Město Hirashi Thu Dec 09, 2010 9:17 pm | |
| Gisei Jiko
Hm, musím si zvyknout a hlavně musím utéct před tím světlem. Hele, vidíš támhleten velkej obrázek? ukážu na ohromný bilboard lékárny. Tak za hodinu se tam sejdem. Zkusíme najít něco, kde se ukrýt a asi by to neměl být byt, ale třeba sklep nebo tak něco. | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Město Hirashi Thu Dec 09, 2010 9:45 pm | |
| Kashike Gorin
Fajn, osobně dávám přednost vyvýšené pozici ale když najdeš něco opravdu dobrého, tak proč ne. Za hodinu jsem tady. S tím se shumpnu pryč. Hledám vhodný úkryt po střechách atd. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Město Hirashi Fri Dec 10, 2010 4:37 pm | |
| Gisei -> Nenašel jsi zatím nic , možná si hledal na špatných místech ? Přeci jen je tohle město na obrovské úrovni , zde hold nemůžeš hledat domy , které by se nějak podobaly domům ,které jsou v Soul Society . Kashike -> Nějakým způsobem ses dostal do hotelu , jen tak ses díval do pokoje za pokojem , jenže většinou bylo všude plno , až si najednou vešel do prázdné místnosti , nikdo tam nebyl , nebo to alespoň tak vypadalo , že by to správné místo na pobyt ? Koupelna , tři postele , telka , žrádlo snad na celej rok.. Tak co ? Budeš hledat dál nebo bude tohle místečko tvojím rozhodnutím . | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Město Hirashi Fri Dec 10, 2010 8:59 pm | |
| Kashike Gorin
Hm... tohle je slušné. Tady se zabydlíme. Vyjdu do haly a podívám se na hodiny. No mám co dělat, na co teda čekám??? Shumpem se vydám na místo setkání a počkám tam na kolegu. | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Město Hirashi Sat Dec 11, 2010 8:30 am | |
| Gisei Jiko
Doběhnu na nějakou střechu a začnu se drápat nahoru a běhat po střechách, až doběhnu ke Kashikemu. Nic jsem nenašel. To město je moc moderní. | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Město Hirashi Sat Dec 11, 2010 9:03 am | |
| Kashike Gorin
Jo, zato já jsem našel něco relativně dobrého. Ale asi budem potřebovat gigaie. Vytáhnu dva stupidní balonky, nafouknu jeden a ten vytvoří mé tělo oblečené v obleku s kravatou a kloboukem. Hned se do něj nasoukám a Giseiovi podám ten druhý. | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Město Hirashi Sat Dec 11, 2010 9:37 am | |
| Gisei Jiko
Vzal jsem balonek a schoval ho pod shihakusho. Zatím ne, díky. Těchhle serepetiček se štítím. A možná by nebylo španý si to nandat až doskáčeme přes ty střechy, protože jestli spadneme, bude to bolet. Pak jsem následoval Kashikeho. | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Město Hirashi Sat Dec 11, 2010 9:56 am | |
| Kashike Gorin
No, já teda počítal s tím, že na místo dojdeme jako lidi, přeci jen, objevit se v recepci hotelu jaksi zevnitř by pro ně bylo slušné překvápko. | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Město Hirashi Sun Dec 12, 2010 11:57 am | |
| Gisei Jiko
Já počítal, že jako lidi asi budeme muset platit...Když budeme v tom pokoji, můžeme vždycky hupsnout do těla, najíst se a zase vyskočit... | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Město Hirashi Sun Dec 12, 2010 12:11 pm | |
| Kashike Gorin
A ty si myslíš, že nás sem Gotei poslala nevybavené??? Začnu prohledávat kapsy a vytáhnu svazeček bankovek. Tohle by mohlo stačit, dvanáctá to tiskne pro naše lidi ve velkém. To, jaký to má vliv na zdejší ekonomiku je věc jiná a vedlejší. | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Město Hirashi Sun Dec 12, 2010 12:30 pm | |
| Gisei Jiko
Mě se do toho gumovýho spratka nechce. řekl jsem znechuceně. Proč se tu prostě nemůžeme natáhnout jako shinigami? | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Město Hirashi Mon Dec 13, 2010 5:08 pm | |
| Kashike Gorin
Tak fajn, tak co teda navrhuješ ty??? Začíná mi lízt na nervy..... asi ho zabiju. | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Město Hirashi Mon Dec 13, 2010 5:15 pm | |
| Gisei Jiko
Navrhuju si sem zalízt a neplatit. Kdykoli dostaneme chuť na lidský jídlo, počkáme si, až tu nikdo nebude, vlezeme do gigai a pak se najíme. Proč chceš platit, když tu můžeme bejt zadarmo? Asi má pocit, že lidi z jedenáctky sou dutý... | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Město Hirashi Mon Dec 13, 2010 5:52 pm | |
| Kashike Gorin
No tak fajn, jak je libo. Jdu se akorát trochu cournout po tom baráku. Mrknout se na vlez na střechu atd. S tím vyjdu ven před pokoj a začnu slídit po hotelu. Bože, ty lidi z jedenáctky jsou tak dutý. | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Město Hirashi Mon Dec 13, 2010 6:27 pm | |
| Gisei Jiko
Na střechu nepůjdu. Dělá se mi špatně, ještě nikdy jsem neviděl takovýhle vysoký budovy. řekl jsem znechuceně a odvázal jsem zanapkutou. | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Město Hirashi Mon Dec 13, 2010 7:15 pm | |
| Kashike Gorin
Vylezu na střechu a vyskočím na nejvyšší bod, co tam je. Stojím tam a pozoruji město pod sebou. Pátrám po všem možném, stopy reiatsu, hollow, anomálie, cokoliv. Na tak velké město je tu obrovký klid, to nemůže vydržet. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Město Hirashi Mon Dec 13, 2010 8:43 pm | |
| GM
Začali jste slyšet křik lidí a taky obrovský výbuch , Kashike mohl dokonce uvidět padající budovu , že by Hollow ? Bylo by dobré to nejspíše prozkoumat , s takovou to město bude za pár minut na paďeru . Noční města hold nikdy nemohou spát , že ano ? | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Město Hirashi Mon Dec 13, 2010 8:49 pm | |
| Gisei Jiko
Co to bylo? Instinktivně jsem tasil meč a namířil na okno. Rozeběhl jsem se k němu a rozhlédl se. Oblak prachu značil výbuch nebo padající budovu. Jak já tohle nesnášim... Stoupl jsem si na parapet a vyskočil směrem nahoru. Pomocí reiatsu jsem se držel nahoře a doskákal jsem za Kashikem. Viděls? Já teda ne... | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Město Hirashi Tue Dec 14, 2010 6:52 am | |
| Kashike Gorin
A hele, práce. Pak ke mě doskákal Gisei. Jo, viděl, jdeme na to. Hrábnu do kimona a podám mu vysílačku se sluchátkem. Abysme se nepobili. Pak skočím ze střechy a pomocí reiatsu doplachtím co nejdál, dál pokračuju během po střechách až na místo. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Město Hirashi | |
| |
|
| |
| Město Hirashi | |
|