Autor | Zpráva |
---|
Twist Admin
Počet příspěvků : 225 První přihlášení : 28. 11. 10
Character Sheet Informace:
| Předmět: Re: poušť Brahma Mon Jan 17, 2011 1:28 pm | |
| poušť Mukude ještě chvíli pod vlivem toho, že ho - i když krátce- jedna z jeho částí opustila. Tvé tělo je tím otřesené a nemáš ponětí co by se stalo kdyby se ten druhý vrátil později. A víc zraněn. Navíc to že vylezl jednou, neznamená že nebude moci vylézt i podruhé. jediný kdo by tohle mohl vysvětlit je Spirit-san.
přesun do Spirit-sanovo laboratoře | |
|
| |
Cleanercz Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 126 První přihlášení : 03. 12. 10
| Předmět: Re: poušť Brahma Sun Feb 20, 2011 4:16 pm | |
| Sen Mukude
Přišli jsme do Pouště. Nebyl jsem vůbec cestou vyčerpán, protože jsem dychtil zjistit co se to se mnou děje. Hodně jsem pospíchal a vlastně jsem skoro zapomněl na Elisu. Byl jsem rád, že se mnou šla, protože mám pocit, že se to pěkně zvrtne. Řekl jsem ihned Elise: Jdem k těm kamenům a uvidímě co se dá udělat, abychom se dostali k tomu písečnému hollowovi. Má mi co vysvětlovat. A vydám se doprostřed k momumentům. | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 227 První přihlášení : 06. 12. 10
| Předmět: Re: poušť Brahma Sun Feb 20, 2011 9:14 pm | |
| Elisa Resta
Jdu lehkým krokem vedle Mukuda. V poho, půjdu s tebou kamkoliv jen abych mohla uříznout tu divnou věc. Ve tváři mám veselý výraz. | |
|
| |
Phate69 Game Master
Počet příspěvků : 475 První přihlášení : 04. 12. 10
| Předmět: Re: poušť Brahma Mon Feb 21, 2011 4:29 pm | |
| Suicida Ruin
Běžel jsem dlouho a vytrvale. Ne nejrychleji, ale neustále. S holí uvázanou na zádech jsem pomocí reiatsu vysledoval ty dva a po chvíli je dohnal. Spirit-sama posílá vzkaz: Druhého Mukuda vyvolá pocit nebezpečí toho pravého Mukuda. Nic jiného mi neřekl, ale hádám, že je to nějaký pocit schizofrenie. Prý víš, o čem Spirit-sama mluví. | |
|
| |
Cleanercz Obyčejný hráč
| Předmět: Re: poušť Brahma Mon Feb 21, 2011 8:55 pm | |
| Sen Mukude
Když uvidím Suicudu jak za náma běží tak se zastavím a počkám na něj. Po vyslechnutí té zpárvy poděkuju a zamyslím nad ní. Akorát jsem pořád nevěděl, jak a čeho se strachovat. Stejně si myslím, že bych se mněl vydat dorostřed pouště a najít ten vchod k íísečnému hollowovi. Nakonec se ještě Suicudy zeptá: A nechceš se připojit k nám? | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: poušť Brahma Mon Feb 21, 2011 9:06 pm | |
| Suicida Ruin
Mě čeká jiný úkol. Spirit-samovi se nelíbí některá čísla mezi 40 a 50...jistě víte, co tím chtěl básník říci. řeknu vážným hlasem. A pak se vypravím do Lidského světa, tentokrát budu já hlídat Takaie. Ještě čekámm, jestli budou nějaké připomínky. | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 227 První přihlášení : 06. 12. 10
| Předmět: Re: poušť Brahma Tue Feb 22, 2011 2:26 pm | |
| Elisa Resta
Aha, tak já už vim, co s tím uděláme. Dostanu výraz člověka co právě objevil smysl vesmíru a začnu Mukuda obcházet. Já tě leknu, on vyleze a já ho uříznu... co ty na to??? Suicidovi nejdřív věnuju jen letmý úsměv, ale když se zmíní o nějákých číslech 40 až 50 tak se zarazím. Co tím myslíš??? Já jsem taky skoro čtyřicítka... i když mi všichni říkají že vypadám na dvacet. U toho se mírně prohlédnu a dojdu určitého uspokojení se svým zevnějškem. | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: poušť Brahma Tue Feb 22, 2011 2:30 pm | |
| Suicida Ruin
Musíš zesílit, Eliso, jinak na tebe také přijde řada. A když už chceš řezat druhého Mukuda, nedělejte to tady, ale v bezpečí Las Noches, kde se můžete spolehnout na případnou pomoc. Já jdu za svými cíli. Zvedl jsem ruku na pozdrav a vyběhl jsem směrem, kterým jsem tušil číslo 47 (snad jsem se netrefil do nikoho z hráčů). | |
|
| |
Cleanercz Obyčejný hráč
| Předmět: Re: poušť Brahma Mon Mar 07, 2011 5:35 pm | |
| Sen Mukude
Csss Na jejich rozhovorem jen trochu zadumám a rozohndu se do toho nevměšovat. Otočím se směrem kde jsou momumenty a jdu tam. Zamávám jenom na Suicudu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: poušť Brahma | |
| |
|
| |
| poušť Brahma | |
|