~ Bleach Rpg ~
Vítejte na stránce o Bleachi , respektive o Bleach RPG .
O co jde ? : Toť dobrá otázka . Hra využívá takzvaný systém jménem " Roleplay " , textová hra zaměřená právě na velmi známé anime / mangu Bleach . Pokud jste podobnou hru nikdy neviděli a chtěli by jste to zkusit najeďte si na sekci Informace o hře , kde najdete veškeré info , které potřebujete vědět ( včetně pravidel samotných ) . Poslední a důležitý krok, který Vám chci ihned připomenout, je Registrace. . Věřím že to všechno hravě zvládnete a brzy se připojíte k řadám dalších hráčů našich stránek.
~ Bleach Rpg ~
Vítejte na stránce o Bleachi , respektive o Bleach RPG .
O co jde ? : Toť dobrá otázka . Hra využívá takzvaný systém jménem " Roleplay " , textová hra zaměřená právě na velmi známé anime / mangu Bleach . Pokud jste podobnou hru nikdy neviděli a chtěli by jste to zkusit najeďte si na sekci Informace o hře , kde najdete veškeré info , které potřebujete vědět ( včetně pravidel samotných ) . Poslední a důležitý krok, který Vám chci ihned připomenout, je Registrace. . Věřím že to všechno hravě zvládnete a brzy se připojíte k řadám dalších hráčů našich stránek.
~ Bleach Rpg ~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~ Bleach Rpg ~

- Herní FFRPG fórum na motivy mangy Bleach -

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Vítejte na fóru založené na tématice Bleach. Baví vás toto anime a neměli jste nikdy možnost si něco podobného zahrát? Tak neváhejte a přidejte se!

Suicida Ruin

Goto down 
+3
Kakuza-chan
Twist
Phate69
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Phate69
Game Master
Game Master
Phate69

Počet příspěvků : 475
První přihlášení : 04. 12. 10

Suicida Ruin - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Dec 04, 2010 8:07 pm

First topic message reminder :

Jméno: Ruin

Příjmení: Suicida

Přezdívka: Verdugo (Kat)

Věk: 413+/-

Číslo: 27

Exp: 330xp

Oblíbené: Kdokoli zajímavý, ale moc to nepřeháním s kamarádíčkováním

Neoblíbené: malé děti, malé děti s obrovskou hladinou reiatsu, zrzaví zástupci shinigami, silní arrancaři...

Fóbie: Smrt zapříčiněním vlastní nemoci

Specializace: Taktika, kryty a útoky z krytů, regenerace

Cíl: Vytřídit pro Hueco Mundo jen ty nejsilnější

Životopis: Suicida žil jako vědec v ústavu pro výzkum bakteriologických přípravků a bohužel, trpěl leprou. Když jednoho dne zemřel, ta krásná shinigammi se skoro rozbrečela. Nechtěla mu udělat duševní pohřeb (vy byste chtěli sahat, ba i koncem meče na někoho, komu z těla odpadávaly poslední zbytky masa?). Hollow už tak vybíravý nebyl. Zřejmě nevěděl, co má. Poprvé a naposledy mu nemoc pomohla. Když hollow sežral shinigammi i jeho, nemoc napadla hollowa a Suicida se stal jím. Dlouho chodil po světě a zabil při tom pár duší a někdy i shinigammi. Když se během nějaké bitvy dostal do světa známého jako Hueco Mundo, začal krvelačně vraždit ve velkém, protože se dozvěděl o vývojovém stupni. Velmi rychle dosáhl formy adjuchase, ale pak už si dal načas a až po mnoha staletích se stal Arrancarem. Díky tomu je hodně silný. Když dokázal vykrýt útok Espaady a ještě jí lehounce poškodit hierro, bylo jasné, kam bude patřit. Bohužel nemoc ani ostatní členové Espaady mu nedovolují "normální" vzhled, tudíž je stále v ressurekci. Samozřejmě má schopnost se z ressurekce stáhnout, ale vypadá potom hrozně, a většinou to dělá jen, aby si vyléčil zranění, nebo někoho postrašil. Jeho velkým Guru byl Rudobōn, který popravoval "neuspokojivé" arrancary. Chce jít v jeho stopách, což mu ale nebrání rozsekat pár shinigami.

Schopnosti: Velmi dobrá regenerace fyzických ran, ovšem navzdory tomu, že nachvilku popustí uzdu nemoci a ta se začne znovu projevovat (to znamená, že kdybych se den léčil ze zranění, může se lepra projevit už dost silně). Umí velmi dobře krýt a v boji hodně kryty používá. Jeho velmi silnou vlastností je odhad lidí. Je sice čistě taktický, ale pořád tam je. Dokáže u kohokoli odhadnout typ jeho zampakuto (kido, cero, bojová, psychická...).

Zanjutsu: 15- Je velmi dobrý v boji v ressureccion a dokáže rychle uvažovat. Přestože nevypadá jako bojovník, zavaří nejednomu shinigamimu.

Cero: 0- neumí
Hiero: 0- nemá, na čem by mu drželo, že...
Sonido: 0- kdo to potřebuje...?
Reiatsu: 20- vynikající. Dokáže s ním uzemnit slabší protivníky a používá ho velmi rád. A samozřejmě mu to pomáhá v ressurekci

Zanpakuto/Ressurection: Reflecta
Vyvolání: Marce me inmortal, Reflecta (Učiň mě nesmrtelným, Reflecto)

Schopnost: Začne mi tmavě zelenou barvou zářit znak na hrudi a oči, změním se viz obrázek a kolem mě se utvoří lenká průhledná vrstvička, která dokáže odrazit (nekontrolovatelně) všechny útoky založené na reiatsu (chová se to jako Danku, prostě se o to například kidou "rozrazí"), to znamená: všechny elementární útoky, kidou apod.... To vše trvá do mého prvního zranění (to znamená stačí mě lehce škrábnout). Pak mi vyhasnou oči, znak zčerná a útoky založené na reiatsu mi začnou ubližovat.
Samozřejmě pokud má někdo vyšší reiatsu než já, prorazí útokem bariéru a ta pohltí jen část útoku a pak zmizí. Barieru můžu vyvolat jednou za ressurekcion nebo po dlouhé době (jelikož chodím v ressu pořád).

Obrázek Suicidy: Suicida Ruin - Stránka 2 Darksuicida

Obrázek Resurekce: Suicida Ruin - Stránka 2 Lordd

Aktuálně: Mám v sobě jakýsi střípek, který mi kryje reiatsu pro shinigami ale i pro všechny, kdo by ho mohli nějak cítit.

Naposledy upravil Phate69 dne Mon Feb 07, 2011 3:34 pm, celkově upraveno 11 krát
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Adop1011
Nováček
Nováček

Počet příspěvků : 59
První přihlášení : 08. 11. 10

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Dec 04, 2010 10:25 pm

Mno super, on ma bude zabijat donekonecna xD
Návrat nahoru Goto down
Takeru Takahashi™
Nováček
Nováček
Takeru Takahashi™

Počet příspěvků : 65
První přihlášení : 24. 11. 10
Věk : 29

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Dec 04, 2010 10:25 pm

Noo... to by i teoreticky šlo, je třeba jasný, že když Byakuya použije Chire, Senbonzakura, tak v Bankai bude těch lístků víc, ale i přes to je to tak trošku maso... ono i těch 5 sekund dokáže zabít, v případě Byakuya
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
Expert
Expert
Kakuza-chan

Počet příspěvků : 266

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Dec 04, 2010 10:30 pm

mně se právě nelíbí ta část s informacemi jako ať si klidně má ty schopnosti a ví co zhruba umí, ale ať o nich neví všechno, takhle je ta jeho schopnost totiž v podstatě bez rizika že se sám spálí...
Návrat nahoru Goto down
Phate69
Game Master
Game Master
Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Dec 04, 2010 10:34 pm

No...jde o to, že reiatsu mé ressurekce nemá takové reiatsu na to, abych udržel bankai. Tkže ještě jeden příklad:

Hubená holka, s ručkama jak střízlík. Ta asi nebude na silové útoky a v shikai nebude mít obouruční palici. Nemá na sobě skoro žádné škrábance, takže bude spíš uhybat, reiatsu nic moc nebo ho skrývá...
Po prvním střetu neší zanapkutou se mi v hlavě objeví pár obrázků z útoků, které používá (velké černé tetování motýla, pak bod do samého místa, motýl zrudne, všude krev. A pak výstřel z mohutné zbraně)
Natáhnu hůl před sebe a řeknu: Suzumebachi..... A pak mám možnost udělat jednoho motýla, což je zrovna dost k ničemu.

Kdybych řekl: Bankai: ............. Tak ta "atomovka" vystřelí prakticky hned, nekontrolovatelně a může to bouchnout prakticky i mě u ksichtu.
Prostě pokud neodhadnu dobře bankai, může mě to roztrhat.
Návrat nahoru Goto down
Twist
Admin
Admin
Twist

Počet příspěvků : 225
První přihlášení : 28. 11. 10

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Dec 04, 2010 10:36 pm

dořešíme více méně dle toho co jsem psala já. ničeho se nebojte- ale každopádně děkuji vám že to řešíte semnou
Návrat nahoru Goto down
Takeru Takahashi™
Nováček
Nováček
Takeru Takahashi™

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Dec 04, 2010 10:37 pm

Ale to je jedno, jde o to, že můžeš použít i Bankai, prostě za mě bys měl umět použít pouze to, co se právě používá... žádnej Bankai, pokud není Bankai aktivovaný. A taky bys neměl tím "dotekem" získávat Info a nepiš sem nějáký tvoje hypotézy, radši si to změň v charakteru
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
Expert
Expert
Kakuza-chan

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Dec 04, 2010 10:38 pm

aaaha tak v tom případě se mi to líbí Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Twist
Admin
Admin
Twist

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Dec 04, 2010 10:45 pm

Takeru Takahashi™ napsal:
Ale to je jedno, jde o to, že můžeš použít i Bankai, prostě za mě bys měl umět použít pouze to, co se právě používá... žádnej Bankai, pokud není Bankai aktivovaný. A taky bys neměl tím "dotekem" získávat Info a nepiš sem nějáký tvoje hypotézy, radši si to změň v charakteru

jo to je taky dobrý nápad
Návrat nahoru Goto down
Phate69
Game Master
Game Master
Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Dec 04, 2010 11:31 pm

Takeru, a na co by mi pak ta schopnost byla? Kdybych měl možnost použít bankai až když ho použije nepřítel, moc možností bych neměl, nemyslíš? A neboj, hraju na hodně forech a vcelku vzato jsem profesionální hráč. Nehodlám vám zabíjet postavy nebo si hrát na nějakého Overpowered.
Návrat nahoru Goto down
Takeru Takahashi™
Nováček
Nováček
Takeru Takahashi™

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Dec 04, 2010 11:33 pm

Nejde o to, že nebudeš, promiň, já jsem sice nováček v BLEACH foru, ale jinak se v tomto pohybuji již více než tři roky, takže znám lidi. V9m, že teď říákš, že nepoužiješ, ale co ty víš, co se stane. Krom toho, nemyslíš si, že i bez toho je to OP? Jako kopírovat cokoliv, co někdo má... co když budeš někdy bojovat proti Ichigovi a okopíruješ jeho Bankai? Nebo kohokoliv jinýho takhle extra silnýho... prostě hranice jsou hranice, a ty můžeš bejt vůbec rád, že takhle kopírovat můžeš, uznávám, že originální nápad to je, ale taky hodně nebezpečnej
Návrat nahoru Goto down
Phate69
Game Master
Game Master
Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Dec 04, 2010 11:42 pm

Ehm, promiň, jestli jsme si špatně rozuměli, ale od ichiga mám bankai na pět vteřin (nevím, co umí plný ichigův bankai, ale tuším, že je to jenom ryhclost, ne?), A pokud je Ichigův bankai rychlost a já neumím sonido, tak mi je zrovna ichigův bankai docela k ničemu.
Další příklad je Zaraki Kenpachi. Toho těžko okopíruju.
A Pokud vím, tak ichigo má takový reiatsu, že by mi to hodně ublížilo. (Myslím, že na druhé stránce jsem psal, že pokud bude nepřítelovo reiatsu větší než to moje, ublíží bankai mě)
Návrat nahoru Goto down
Takeru Takahashi™
Nováček
Nováček
Takeru Takahashi™

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Dec 04, 2010 11:47 pm

Okey, tak to beru... tak dáme jiný příklad, Ichigo je jen malá hrstka, Bankai moc neexistuje, ale vem si, že bys okopíroval Bankai od každého kapitána a řeknu ti, že každý Bankai kapitána je hodně silný. Jde prostě o to, že mi příde jako extrémní paradox, že v podstatě můžeš použít Bankai dříve než jeho pravý uživatel... Když tedy neberu v potaz to, že to máš na pár sekund, tak OK OK. V tomto jsem se spletl, ale stál mi jde o to, aby si mohl kopírovat pouze to, co jsi již viděl... popřípadě co je aktivované, například ti prozradím, že když si já aktivuje Bankai, tak se samo od sebe nic nestane, jen se vylepší schopnost mého Zanpakuto, takže máš možnost to okopírovat...

(Bankai ještě nemám, ale v hlavě už ano. Jen aby se předešlo diskuzím o tom, jestli mám Bankai či nikoliv)
Návrat nahoru Goto down
Phate69
Game Master
Game Master
Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Dec 04, 2010 11:58 pm

No...jde o to, že když použiju bankai až když ho uvidím, už nebudu mít moc času ho ukázat. Tady jde o tu iniciativu.

Víš, vem si třeba, že bych mohl použít bankai až, kyž by například Byakuya použil ten svůj. Než bych se k němu dostal, rozsekal by mě. Stejně tak Soi Fon: Těžko se kopíruje s atomovkou v břiše...

Dobrá, co takhle tenhle edit: Když má uživatel zapečetěný meč, můžu z něj vytáhnout jen mlhavé informace o shikai. Pokud má uživatel shikai a já ho vykryju, dostanu informace o jeho Bankai.
A nebude to platit při krytu, ale musím se nechat zasáhnout přímo já. Tak v tom bude i kousek mého obětování.
Návrat nahoru Goto down
Takeru Takahashi™
Nováček
Nováček
Takeru Takahashi™

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 12:01 am

Hele, já nevím, proč to řešíš se mnou, tohle je jen debata, já tady nemám žádný slovo Very Happy Very Happy Jen prostě rád debatuju Very Happy Co se týče Byakuyi tak v tom máš pravdu, ale taky jsou na světě asi 3-4 lidi, co jeho Bankai přežili víš Very Happy Ae to je jen detail Very Happy Prostě ne všechno musí jít vždy vykrýt, o to jde Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Phate69
Game Master
Game Master
Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 12:02 am

Tak já neříkám přímo, že mě nezajímá názor adminů, ale zajímá mě i názor hráčů. Tak editnu to na tu oběť.
Návrat nahoru Goto down
Twist
Admin
Admin
Twist

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 12:20 am

to vytahování se mi nelíbí. když už tak prostě: někdo na tebe zaútočí svým čimkoliv, ty to okopčíš (pokud toho budeš při svých schopností schopnej) a jednou použiješ. (okopíruješ to pouze v tom jednou útoku, né vyšší formu toho útoku ani nic podobného, jen to co na tebe protivník zrovna použije.)
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
Expert
Expert
Kakuza-chan

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 9:22 am

jinak řečeno, ahoj Ukitake-taicho Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Phate69
Game Master
Game Master
Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 11:02 am

Twiste, ale tak si představ tu situaci, že stojím proti Yamammotovi (jasné, že bych ho nedal, ale to je vedlejší). Když by vatáhnul Ryuujin jakku, tak bych dostal takovou, že byhc nemohl stejně už nic udělat. Mě jde o ten první psychický moment, kdy ho vykryju a pak na něj vyšlu jeho vlastní síly. Je to jen na jeden útok a on má šance uhnout. A pokud to bude spíš proti NPC, tak by to nemuselo vadit, ne?
Návrat nahoru Goto down
Ranum
Obyčejný hráč
Obyčejný hráč
Ranum

Počet příspěvků : 185
První přihlášení : 27. 11. 10
Věk : 38

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 11:35 am

No mě se na tom enlíbí to že prostě do tebe někdo hrdne a puf umíš všechny utoky jeho zanpakutou. Mě to přijde trochu OP... no i když pokudbudeš jen vědět jaký to ma utoky a jak se aktivují tak ti to pro změnu bude nahovno neb nebudeš mít zkušenosti uživatele a je fakt rozdíl mezi tím že nabudeš útoku několika měsíčním tréninkem a seknutím nemluvě o tom že ty útoky býval uzpůsobený stylu stavbě a potřebám daného shinigami které se od toho co umíš ty můžou lišit dost radikálně od toho čeho si schopný ty navíc dost utoků muže být založených na souhře se znapakutou. Což je taky docela úsměvné tedy představa že ty se naučíš spolupracovat se zanpakutou určitého shinigamiho jen tím že do tebe hrdne ... nemluvě o to mže se musíš naučit shikai a bankai ovladat to že ho umíš spustit je jedna věc ale to jak se s ním pracuje neví meč ale uživatel tedy pevně v to doufám neb pak by si za určitých podmínek mohli shinigami pučovat zanpakutou i s utoky dopsaženými bankai a tak.
Návrat nahoru Goto down
Phate69
Game Master
Game Master
Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 11:47 am

Ale já o zkušenostech nemluvím. Já jen znám jména a efekty útoků jeho zanpakutou a jeden z nich si můžu vybrat. A tím, že do mě hrdne, jak říkáš, se dostane jeho zanpakutou nejblíž k místu, kde býval můj řetěz a tím se jakoby spojí v jednu, jestli to chceš pohádkově. Taky ten jeho útok nemusím přežít, že...
Návrat nahoru Goto down
Ranum
Obyčejný hráč
Obyčejný hráč
Ranum

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 12:15 pm

ehm a to si měl řetěz jako na celém těle nebo jak?
jenže mezi efektem a věděním jak ho použít je rozdíl ty mužeš nechat anpakutou rozplinout v tísíc malích ostří tak abyvypadali jako okvětní lsítky sakur ale fakt nevíš jak je vovladat protože je neovládá zanpakutou ale shinigami.
Návrat nahoru Goto down
Phate69
Game Master
Game Master
Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 12:44 pm

No tak to mám docela smůlu...
Návrat nahoru Goto down
Twist
Admin
Admin
Twist

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 12:58 pm

No když budeš stát proti silnějšímu soupeři tak prostě smůla papá. (protože to by bylo opravdu dost nefér), ale pokud budeš stát proti protivníkovi se stejnou silou a on na tebe použije bankai a ty jej zblokuješ, budeš moct už v dalším kole(pokud na to budeš mít schopnosti) užít ten samí bankai proti němu. Časově bych to nijak nedávala, pět vteřin je v takovym souboji opravdu dost. Šlo by jen o jeden útok- záleželo by na tobě kdy bys jej užil, ale né dřív než by ta postava ten určitý útok provedla na tebe(a i tak bude protivník překvapen).
Možná časem by se u tvé zanpakutou mohla vyvinout schopnost předvídat co je druhá zanpakutou zač. pak bych ti o ní poslala pár utržkových informací, ale šlo by spíš o takové puclíčky co by sis musel umět nějak složit- ale to je hodně do budoucna. Teď bys uměl jej soudit protivníka(čistě z lidského hlediska jak již jsi psal)

Dále- ten okopírovaný útok bys mohl užít jen jednou- pak jej jako by zapomeneš, ale napadlo mě že by se například mohl ukládat ve tvé zbrani (když jej v tomto útoku nepoužiješ). Samozřejmě by kapacitní paměť (eh nevim jak jinak to nazvat) tvé zanpakutou byla omezená a kdyby jsi přesáhl určitý limit praskla by a přišel bys o ní.

Také- jak již zmínil někdo na poslední stránce by možná mohlo tvé kopírování fungovat na bázi iluzí a nabourání lidské psychiky. Že bys útok nepřítele tak věrně zkopíroval, že by opravdu věřil že jde o ten samí útok. Více méně by ho pak zničila vlastní představivost (protože by věděl jak moc je ten útok silný a tak by ho taky zranil)

nevýhody: když se budeš snažit pohltit silnější útok než jsi sám schopen zvládnout může tě to poškodit, dokonce i zabít a nebo se nic nestane.

nenapadá mě jak to jinak rozumě ořezat, ale myslím že už se dostávám k nějaké podobě co by mohla být přijatelná. Samozřejmě že to záleží čistě na tobě.

Pokud se tohle moc vzdálí tvé představě asi si budeš muset vytvořit jinou schopnost, ale leprouna tu prostě chci mít.

Co vy na to?
Návrat nahoru Goto down
Ranum
Obyčejný hráč
Obyčejný hráč
Ranum

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 2:45 pm

No ono když už tu máem arancaru co se po ráně je schopné přispůsobit tak že už na něj podruhý ta rána platit nebude ... a no nechci se nějak kasat ale jestli tohle je považovano za kvalitní životopisi pak nevěřím tomu že twist četla nebo se dívala na životopis mě nebo Takera. Já z toho nechci nějaký výhody nebo nevýhody chran bůh jen tím chci naznačit jakousi rozdílnost kvality životopisu.
Návrat nahoru Goto down
Adop1011
Nováček
Nováček

Počet příspěvků : 59
První přihlášení : 08. 11. 10

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 3:07 pm

Mno, to ze po druhej rane je uplne imuny neni pravda Wink
ale to patri inde. ..
samozrejme, dlhy char automaticky neznamena dobry char, ale je pravda, ze vy dvaja ste ina trieda ako ja Wink. kazdy si dava silne zanpakatou, neverim, ze sa najde niekto, kto by si dal iba rozmonzenie cepeli meca, takze v tom neni problem xD
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Suicida Ruin
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
~ Bleach Rpg ~ :: Hrací místnosti :: Hueco Mundo :: Charaktery-
Přejdi na: