| Suicida Ruin | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Phate69 Game Master
Počet příspěvků : 475 První přihlášení : 04. 12. 10
| Předmět: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 8:07 pm | |
| Jméno: Ruin Příjmení: Suicida Přezdívka: Verdugo (Kat) Věk: 413+/- Číslo: 27 Exp: 330xp Oblíbené: Kdokoli zajímavý, ale moc to nepřeháním s kamarádíčkováním Neoblíbené: malé děti, malé děti s obrovskou hladinou reiatsu, zrzaví zástupci shinigami, silní arrancaři... Fóbie: Smrt zapříčiněním vlastní nemoci Specializace: Taktika, kryty a útoky z krytů, regenerace Cíl: Vytřídit pro Hueco Mundo jen ty nejsilnější Životopis: Suicida žil jako vědec v ústavu pro výzkum bakteriologických přípravků a bohužel, trpěl leprou. Když jednoho dne zemřel, ta krásná shinigammi se skoro rozbrečela. Nechtěla mu udělat duševní pohřeb (vy byste chtěli sahat, ba i koncem meče na někoho, komu z těla odpadávaly poslední zbytky masa?). Hollow už tak vybíravý nebyl. Zřejmě nevěděl, co má. Poprvé a naposledy mu nemoc pomohla. Když hollow sežral shinigammi i jeho, nemoc napadla hollowa a Suicida se stal jím. Dlouho chodil po světě a zabil při tom pár duší a někdy i shinigammi. Když se během nějaké bitvy dostal do světa známého jako Hueco Mundo, začal krvelačně vraždit ve velkém, protože se dozvěděl o vývojovém stupni. Velmi rychle dosáhl formy adjuchase, ale pak už si dal načas a až po mnoha staletích se stal Arrancarem. Díky tomu je hodně silný. Když dokázal vykrýt útok Espaady a ještě jí lehounce poškodit hierro, bylo jasné, kam bude patřit. Bohužel nemoc ani ostatní členové Espaady mu nedovolují "normální" vzhled, tudíž je stále v ressurekci. Samozřejmě má schopnost se z ressurekce stáhnout, ale vypadá potom hrozně, a většinou to dělá jen, aby si vyléčil zranění, nebo někoho postrašil. Jeho velkým Guru byl Rudobōn, který popravoval "neuspokojivé" arrancary. Chce jít v jeho stopách, což mu ale nebrání rozsekat pár shinigami. Schopnosti: Velmi dobrá regenerace fyzických ran, ovšem navzdory tomu, že nachvilku popustí uzdu nemoci a ta se začne znovu projevovat (to znamená, že kdybych se den léčil ze zranění, může se lepra projevit už dost silně). Umí velmi dobře krýt a v boji hodně kryty používá. Jeho velmi silnou vlastností je odhad lidí. Je sice čistě taktický, ale pořád tam je. Dokáže u kohokoli odhadnout typ jeho zampakuto (kido, cero, bojová, psychická...). Zanjutsu: 15- Je velmi dobrý v boji v ressureccion a dokáže rychle uvažovat. Přestože nevypadá jako bojovník, zavaří nejednomu shinigamimu. Cero: 0- neumí Hiero: 0- nemá, na čem by mu drželo, že... Sonido: 0- kdo to potřebuje...? Reiatsu: 20- vynikající. Dokáže s ním uzemnit slabší protivníky a používá ho velmi rád. A samozřejmě mu to pomáhá v ressurekci Zanpakuto/Ressurection: Reflecta Vyvolání: Marce me inmortal, Reflecta (Učiň mě nesmrtelným, Reflecto) Schopnost: Začne mi tmavě zelenou barvou zářit znak na hrudi a oči, změním se viz obrázek a kolem mě se utvoří lenká průhledná vrstvička, která dokáže odrazit (nekontrolovatelně) všechny útoky založené na reiatsu (chová se to jako Danku, prostě se o to například kidou "rozrazí"), to znamená: všechny elementární útoky, kidou apod.... To vše trvá do mého prvního zranění (to znamená stačí mě lehce škrábnout). Pak mi vyhasnou oči, znak zčerná a útoky založené na reiatsu mi začnou ubližovat. Samozřejmě pokud má někdo vyšší reiatsu než já, prorazí útokem bariéru a ta pohltí jen část útoku a pak zmizí. Barieru můžu vyvolat jednou za ressurekcion nebo po dlouhé době (jelikož chodím v ressu pořád). Obrázek Suicidy: Obrázek Resurekce: Aktuálně: Mám v sobě jakýsi střípek, který mi kryje reiatsu pro shinigami ale i pro všechny, kdo by ho mohli nějak cítit.
Naposledy upravil Phate69 dne Mon Feb 07, 2011 3:34 pm, celkově upraveno 11 krát | |
|
| |
Twist Admin
Počet příspěvků : 225 První přihlášení : 28. 11. 10
Character Sheet Informace:
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 9:03 pm | |
| Poklona- takový dle druh postav mě nesmírně přitahuje (nemyšleno ironicky). Ale jak již jsem ti psala poštou budou se tvé schopnosti muset srazit. (čísla na výběr jsou od 32 do 49, ale přemýšlím že možná u tebe udělám výjimku) například omezit schopnost tvé zanpakutou. nebylo by to při každém dotyku ,ale třebas jednou za celičký boj(navíc jen u postav s více méně stejnou silou- úrovní jako máš ty sám). S tvou silou by se počet převzetí schopností mohl zvyšovat | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 9:38 pm | |
| Děkuju. Nějak to omezím a srazím. | |
|
| |
Kakuza-chan Expert
Počet příspěvků : 266 První přihlášení : 04. 12. 10
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 9:42 pm | |
| nevím jestli sem můžu psát..snad jo ale: HEEEJ TOHLE SE MI FAKT LÍBÍ (pardon za caps) akorát mě zajímá, když se tím dotkneš nějakého Hollow/Arrancaru tak přebereš jenom jeho zvláštní schopnosti, nebo i podobu jeho Ressurection? | |
|
| |
Twist Admin
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 9:46 pm | |
| Jako bonus za originalitu ti tedy svoluji dát si číslo 25 (nebo pokud chceš do 29 tak rozmezí mezi tím- záleží na tobě). a jako mini bonus dostáváš dva body navíc.
| |
|
| |
Kakuza-chan Expert
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 9:49 pm | |
| hehehe pěkný aspoň vím koho mám sejmout pro vyšší rank (vtip) ale kamaráde musím ti říct štveš mě máš pěknou postavu to jo, ale já si teď kvůli tobě musím hledat novej avatar když si mi zabral Gina | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 9:51 pm | |
| Díky Útok, který má v ressureccion, ale i cero. Celý res samozřejmě vyvolat nemůžu. Praktický příklad: Jdu například proti Byakuyovi. Vykryju jeho meč a mám možnost říct: Shire, senbonsakura... a opravdu na určitý časový limit vyvolám tuhle schopnost. | |
|
| |
Kakuza-chan Expert
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 9:53 pm | |
| aha, takže proti třeba Yammimu je tvá schopnost na prd, O.K. | |
|
| |
Takeru Takahashi™ Nováček
Počet příspěvků : 65 První přihlášení : 24. 11. 10 Věk : 29 Bydliště : Czech Republic
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 9:54 pm | |
| O.o" Podle mě by tohle mělo bejt jednorázový, protože už i tak je to ultimátní xD Prostě použiješ jednou Chire, Senbonzakura a potom už nemůžeš, žádnej časovej limit xD | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 9:55 pm | |
| Tak edited...Pidal jsem si reiatsu, číslo 27 a dovysvětlil jsem útok v ressu. | |
|
| |
Kakuza-chan Expert
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 9:57 pm | |
| já mám ještě jednu věc, když zkopíruješ sílu jeho Zanpakutou ale ne sílu jeho Reiatsu tak síla té techniky nebude stejná jako u orginálního vlastníka, ale bude přímo úmněrná tvému reiatsu je tak? | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 9:58 pm | |
| | |
|
| |
Twist Admin
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 10:00 pm | |
| Jednorázoví pro jeden souboj, asi tam časovej limit žadnej nebude. (to až postoupí tato postava dál)- což už jsem psala. teď nevím jestli jsem tu už psala (či ty sám ) i toto(možná jsem to psala jinou formou): pokud tvé schopnosti nebudou dosahovat toho co tvá zanpakutou absorbuje, buď se nic nestane a nebo něco stane (ale né tvému protivníkovi ,ale tobě-takový trochu risk). Ale na druhou stranu díky umění odhadování u tvé postavy by k tomu nemuselo docházet moc často.
ještě mam dotaz: Kdy tu absorbovanou dovednost užiješ bude časově čistě na tobě?
Jinak-až se to ještě trochu upraví schváleno
Naposledy upravil Twist (Whathilden) dne Sun Dec 05, 2010 1:28 pm, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
| |
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 10:09 pm | |
| Já si ho tam nechám, myslím, že 5 vteřin Senbonsakury mi stačí :-D
Jasné, body si umažu. Číslo je vpohodě? | |
|
| |
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
| |
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 10:14 pm | |
| Co se týče té schopnosti, je na mě, kdy ji užiju, ale když budu mít zapečetěnou v meči například Ryuujin jakku, budu ji muset vyslat co nejdřív, jinak vyletí bez varování a směru. | |
|
| |
Kakuza-chan Expert
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 10:15 pm | |
| no mně se ještě nelíbí že by mněl okamžitě získat všechny informace, jako dejme tomu že by bojoval s Kyourakem(i když ten už je tu mrtvej) jednou vykryje jeho neuvolněnou Zanpakutou a najednou ví všechno o jeho Shikai, jeho schopnostech i slabinách a i Bankai...? to se mi zdá docela těžce overpower ale jen můj názor | |
|
| |
Počet příspěvků : 65 První přihlášení : 24. 11. 10 Věk : 29 Bydliště : Czech Republic
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 10:18 pm | |
| Mě se to zdá celý, ale jsem ticho... mě příjde celý zjišťování Infa moc, vzhledem k tomu, že Bankai například Byakuyi, Ichiha, Aizena atd je celkem silná zbraň, dobře... neříkám, že se někdy vůbec s někým tak silným potká, ale kdo ví... podle mě by měl moci "pohltit" jen to, co se zrovna používá, respektive například když máš Shikai aktivovaný, tak Shikai a při VYŠŠÍCH schopnostech i případné útoky Shikai EDIT! Krom toho mi příjde jako blbost, že může ten útok vyslat kdy chce, neříkám, že musí hned. Ale představa, že čekám na čas, kdyn a mě pustí vlastní útok... na s bohem xD
Naposledy upravil Takeru Takahashi™ dne Sat Dec 04, 2010 10:19 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Twist Admin
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 10:19 pm | |
| no to snad ne já doufala že půjde jen o ten určitej útok. | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 10:19 pm | |
| No ty schopnosti a slabiny...to je čistě lidská vlastnost: Prostě vidí lehce větší svaly na pravé ruce, váhu na zadní noze, lehce pokrčená kolena, popálené prsty...
Z toho si myslí (to neznamená, že je to pravda): Nepřítel je pravák, zaujal bojový postoj, takže čeká na moji iniciativu a používá hado, protože se ž několikrát spálil. | |
|
| |
Kakuza-chan Expert
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 10:21 pm | |
| jenže tak to tam napsaný nemáš, z toho co jsem četl jsem já osobně pochopil že prostě blokuješ jeho meč a víš:"Fajn takže jméno zanpakutou Zangetsu, Shikai...,Bankai... a to musím říct mně osobně se nelíbí, jako kdybys blokoval jeho Shikai a získal schopnosti Shikaie tak neřeknu půl slova ale moct používat schopnosti Shikai i Bankai když tvůj soupeř ještě ani neuvolnil Zanpakutou se mi zdá moc | |
|
| |
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 10:21 pm | |
| Jistě, ale takováto dedukce může být i velmi ošemetná Krom toho by mě zajímalo, jak získáš díky lidský vlastnosti informace o Bankai a Shikai a útocích xD | |
|
| |
Twist Admin
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 10:23 pm | |
| no právě že (pokud dobře Phata chápu) tak nezíská. Ale podle jakéhosi odhadu typu člověka by mohl předpovědět kam se jeho síla vyvíjí a čemu dává přednost | |
|
| |
Kakuza-chan Expert
| Předmět: Re: Suicida Ruin Sat Dec 04, 2010 10:25 pm | |
| Zanpakuto/Ressurection: Perdiente (poražený) Jeho zanpakuto má pouze jednu schopnost: Při dotyku dokáže na jeden jediný útok převzít schopnost jeho zanpakuto. Například, když vykryju Ichigův meč, můžu odskočit a nacpat mu Getsugu do tlamy. U zanpakutou jako je například senbonsakura může vlastnost používat 5vteřin a pak zmizí. Při prvním dotyku se dozví všechny informace meče: (útoky, shikai, bankai...), pak se může rozhodnout, který útok použije (to znamená, že ho nemusí použít ihned po vykrytí). Dalším kontaktem se již nic nestane a když útok vypustí, už vlastnosti nepřebírá. tohle je citace toho co tam má, z toho jak to chápu já když se jeho meč dotkne meče soupeřova dozví se o něm naprosto všechno a získá možnost používat naprosto všechny jeho útoky a to je podle mě dost overpower i když proti mé postavě neužitečné | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Suicida Ruin | |
| |
|
| |
| Suicida Ruin | |
|