First topic message reminder :Jméno: Ruin
Příjmení: Suicida
Přezdívka: Verdugo (Kat)
Věk: 413+/-
Číslo: 27
Exp: 330xp
Oblíbené: Kdokoli zajímavý, ale moc to nepřeháním s kamarádíčkováním
Neoblíbené: malé děti, malé děti s obrovskou hladinou reiatsu, zrzaví zástupci shinigami, silní arrancaři...
Fóbie: Smrt zapříčiněním vlastní nemoci
Specializace: Taktika, kryty a útoky z krytů, regenerace
Cíl: Vytřídit pro Hueco Mundo jen ty nejsilnější
Životopis: Suicida žil jako vědec v ústavu pro výzkum bakteriologických přípravků a bohužel, trpěl leprou. Když jednoho dne zemřel, ta krásná shinigammi se skoro rozbrečela. Nechtěla mu udělat duševní pohřeb (vy byste chtěli sahat, ba i koncem meče na někoho, komu z těla odpadávaly poslední zbytky masa?). Hollow už tak vybíravý nebyl. Zřejmě nevěděl, co má. Poprvé a naposledy mu nemoc pomohla. Když hollow sežral shinigammi i jeho, nemoc napadla hollowa a Suicida se stal jím. Dlouho chodil po světě a zabil při tom pár duší a někdy i shinigammi. Když se během nějaké bitvy dostal do světa známého jako Hueco Mundo, začal krvelačně vraždit ve velkém, protože se dozvěděl o vývojovém stupni. Velmi rychle dosáhl formy adjuchase, ale pak už si dal načas a až po mnoha staletích se stal Arrancarem. Díky tomu je hodně silný. Když dokázal vykrýt útok Espaady a ještě jí lehounce poškodit hierro, bylo jasné, kam bude patřit. Bohužel nemoc ani ostatní členové Espaady mu nedovolují "normální" vzhled, tudíž je stále v ressurekci. Samozřejmě má schopnost se z ressurekce stáhnout, ale vypadá potom hrozně, a většinou to dělá jen, aby si vyléčil zranění, nebo někoho postrašil. Jeho velkým Guru byl Rudobōn, který popravoval "neuspokojivé" arrancary. Chce jít v jeho stopách, což mu ale nebrání rozsekat pár shinigami.
Schopnosti: Velmi dobrá regenerace fyzických ran, ovšem navzdory tomu, že nachvilku popustí uzdu nemoci a ta se začne znovu projevovat (to znamená, že kdybych se den léčil ze zranění, může se lepra projevit už dost silně). Umí velmi dobře krýt a v boji hodně kryty používá. Jeho velmi silnou vlastností je odhad lidí. Je sice čistě taktický, ale pořád tam je. Dokáže u kohokoli odhadnout typ jeho zampakuto (kido, cero, bojová, psychická...).
Zanjutsu: 15- Je velmi dobrý v boji v ressureccion a dokáže rychle uvažovat. Přestože nevypadá jako bojovník, zavaří nejednomu shinigamimu.
Cero: 0- neumí
Hiero: 0- nemá, na čem by mu drželo, že...
Sonido: 0- kdo to potřebuje...?
Reiatsu: 20- vynikající. Dokáže s ním uzemnit slabší protivníky a používá ho velmi rád. A samozřejmě mu to pomáhá v ressurekci
Zanpakuto/Ressurection: Reflecta
Vyvolání: Marce me inmortal, Reflecta (Učiň mě nesmrtelným, Reflecto)
Schopnost: Začne mi tmavě zelenou barvou zářit znak na hrudi a oči, změním se viz obrázek a kolem mě se utvoří lenká průhledná vrstvička, která dokáže odrazit (nekontrolovatelně) všechny útoky založené na reiatsu (chová se to jako Danku, prostě se o to například kidou "rozrazí"), to znamená: všechny elementární útoky, kidou apod.... To vše trvá do mého prvního zranění (to znamená stačí mě lehce škrábnout). Pak mi vyhasnou oči, znak zčerná a útoky založené na reiatsu mi začnou ubližovat.
Samozřejmě pokud má někdo vyšší reiatsu než já, prorazí útokem bariéru a ta pohltí jen část útoku a pak zmizí. Barieru můžu vyvolat jednou za ressurekcion nebo po dlouhé době (jelikož chodím v ressu pořád).
Obrázek Suicidy:
Obrázek Resurekce:
Aktuálně: Mám v sobě jakýsi střípek, který mi kryje reiatsu pro shinigami ale i pro všechny, kdo by ho mohli nějak cítit.