~ Bleach Rpg ~
Vítejte na stránce o Bleachi , respektive o Bleach RPG .
O co jde ? : Toť dobrá otázka . Hra využívá takzvaný systém jménem " Roleplay " , textová hra zaměřená právě na velmi známé anime / mangu Bleach . Pokud jste podobnou hru nikdy neviděli a chtěli by jste to zkusit najeďte si na sekci Informace o hře , kde najdete veškeré info , které potřebujete vědět ( včetně pravidel samotných ) . Poslední a důležitý krok, který Vám chci ihned připomenout, je Registrace. . Věřím že to všechno hravě zvládnete a brzy se připojíte k řadám dalších hráčů našich stránek.
~ Bleach Rpg ~
Vítejte na stránce o Bleachi , respektive o Bleach RPG .
O co jde ? : Toť dobrá otázka . Hra využívá takzvaný systém jménem " Roleplay " , textová hra zaměřená právě na velmi známé anime / mangu Bleach . Pokud jste podobnou hru nikdy neviděli a chtěli by jste to zkusit najeďte si na sekci Informace o hře , kde najdete veškeré info , které potřebujete vědět ( včetně pravidel samotných ) . Poslední a důležitý krok, který Vám chci ihned připomenout, je Registrace. . Věřím že to všechno hravě zvládnete a brzy se připojíte k řadám dalších hráčů našich stránek.
~ Bleach Rpg ~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~ Bleach Rpg ~

- Herní FFRPG fórum na motivy mangy Bleach -

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Vítejte na fóru založené na tématice Bleach. Baví vás toto anime a neměli jste nikdy možnost si něco podobného zahrát? Tak neváhejte a přidejte se!

Suicida Ruin

Goto down 
+3
Kakuza-chan
Twist
Phate69
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
Phate69
Game Master
Game Master
Phate69

Počet příspěvků : 475
První přihlášení : 04. 12. 10

Suicida Ruin - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Dec 04, 2010 8:07 pm

First topic message reminder :

Jméno: Ruin

Příjmení: Suicida

Přezdívka: Verdugo (Kat)

Věk: 413+/-

Číslo: 27

Exp: 330xp

Oblíbené: Kdokoli zajímavý, ale moc to nepřeháním s kamarádíčkováním

Neoblíbené: malé děti, malé děti s obrovskou hladinou reiatsu, zrzaví zástupci shinigami, silní arrancaři...

Fóbie: Smrt zapříčiněním vlastní nemoci

Specializace: Taktika, kryty a útoky z krytů, regenerace

Cíl: Vytřídit pro Hueco Mundo jen ty nejsilnější

Životopis: Suicida žil jako vědec v ústavu pro výzkum bakteriologických přípravků a bohužel, trpěl leprou. Když jednoho dne zemřel, ta krásná shinigammi se skoro rozbrečela. Nechtěla mu udělat duševní pohřeb (vy byste chtěli sahat, ba i koncem meče na někoho, komu z těla odpadávaly poslední zbytky masa?). Hollow už tak vybíravý nebyl. Zřejmě nevěděl, co má. Poprvé a naposledy mu nemoc pomohla. Když hollow sežral shinigammi i jeho, nemoc napadla hollowa a Suicida se stal jím. Dlouho chodil po světě a zabil při tom pár duší a někdy i shinigammi. Když se během nějaké bitvy dostal do světa známého jako Hueco Mundo, začal krvelačně vraždit ve velkém, protože se dozvěděl o vývojovém stupni. Velmi rychle dosáhl formy adjuchase, ale pak už si dal načas a až po mnoha staletích se stal Arrancarem. Díky tomu je hodně silný. Když dokázal vykrýt útok Espaady a ještě jí lehounce poškodit hierro, bylo jasné, kam bude patřit. Bohužel nemoc ani ostatní členové Espaady mu nedovolují "normální" vzhled, tudíž je stále v ressurekci. Samozřejmě má schopnost se z ressurekce stáhnout, ale vypadá potom hrozně, a většinou to dělá jen, aby si vyléčil zranění, nebo někoho postrašil. Jeho velkým Guru byl Rudobōn, který popravoval "neuspokojivé" arrancary. Chce jít v jeho stopách, což mu ale nebrání rozsekat pár shinigami.

Schopnosti: Velmi dobrá regenerace fyzických ran, ovšem navzdory tomu, že nachvilku popustí uzdu nemoci a ta se začne znovu projevovat (to znamená, že kdybych se den léčil ze zranění, může se lepra projevit už dost silně). Umí velmi dobře krýt a v boji hodně kryty používá. Jeho velmi silnou vlastností je odhad lidí. Je sice čistě taktický, ale pořád tam je. Dokáže u kohokoli odhadnout typ jeho zampakuto (kido, cero, bojová, psychická...).

Zanjutsu: 15- Je velmi dobrý v boji v ressureccion a dokáže rychle uvažovat. Přestože nevypadá jako bojovník, zavaří nejednomu shinigamimu.

Cero: 0- neumí
Hiero: 0- nemá, na čem by mu drželo, že...
Sonido: 0- kdo to potřebuje...?
Reiatsu: 20- vynikající. Dokáže s ním uzemnit slabší protivníky a používá ho velmi rád. A samozřejmě mu to pomáhá v ressurekci

Zanpakuto/Ressurection: Reflecta
Vyvolání: Marce me inmortal, Reflecta (Učiň mě nesmrtelným, Reflecto)

Schopnost: Začne mi tmavě zelenou barvou zářit znak na hrudi a oči, změním se viz obrázek a kolem mě se utvoří lenká průhledná vrstvička, která dokáže odrazit (nekontrolovatelně) všechny útoky založené na reiatsu (chová se to jako Danku, prostě se o to například kidou "rozrazí"), to znamená: všechny elementární útoky, kidou apod.... To vše trvá do mého prvního zranění (to znamená stačí mě lehce škrábnout). Pak mi vyhasnou oči, znak zčerná a útoky založené na reiatsu mi začnou ubližovat.
Samozřejmě pokud má někdo vyšší reiatsu než já, prorazí útokem bariéru a ta pohltí jen část útoku a pak zmizí. Barieru můžu vyvolat jednou za ressurekcion nebo po dlouhé době (jelikož chodím v ressu pořád).

Obrázek Suicidy: Suicida Ruin - Stránka 3 Darksuicida

Obrázek Resurekce: Suicida Ruin - Stránka 3 Lordd

Aktuálně: Mám v sobě jakýsi střípek, který mi kryje reiatsu pro shinigami ale i pro všechny, kdo by ho mohli nějak cítit.

Naposledy upravil Phate69 dne Mon Feb 07, 2011 3:34 pm, celkově upraveno 11 krát
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Ranum
Obyčejný hráč
Obyčejný hráč
Ranum

Počet příspěvků : 185
První přihlášení : 27. 11. 10
Věk : 38

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 3:55 pm

no minimalěn to tak zní z toho co tam je napsané ale ....
nahodou rozmnožení čepelí by bylo hezký shikai není uěmní mít uber powa shikai ale umět ho využít.
Návrat nahoru Goto down
Twist
Admin
Admin
Twist

Počet příspěvků : 225
První přihlášení : 28. 11. 10

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 3:58 pm

vaše živoťáky jsme pravda ještě nečetla, ale juknu na ně. líbí se mi prostě ta originalita a ten nápad. toť vše.
Návrat nahoru Goto down
Phate69
Game Master
Game Master
Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 5:45 pm

Děkuju. Já bych jen chtěl říct, že třeba evoluce je mnohem silnější (nehodlám házet špínu). Myslím, že tam mám dost velké nevýhody (například když se netrefím, tak už nemám žádnou jinou schopnost).
A jestli si myslíte, že půjdu tvrdě do vás, tak jenom, když mi nadřízení řeknou.
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
Expert
Expert
Kakuza-chan

Počet příspěvků : 266

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 5:46 pm

už se nehádejte a ty konečně napiš do Huma World tam proti nim teď stojím sám Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Phate69
Game Master
Game Master
Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 3 I_icon_minitimeTue Dec 07, 2010 9:36 pm

tak edit schopností, schválený od twist...
Návrat nahoru Goto down
Yakumo
Admin
Admin
Yakumo

Počet příspěvků : 555
První přihlášení : 07. 11. 10
Věk : 31

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 3 I_icon_minitimeTue Dec 07, 2010 10:17 pm

hmm ,tohle se mi už dost líbí Wink
Návrat nahoru Goto down
https://shinigami-world.forumczech.com
Phate69
Game Master
Game Master
Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 3 I_icon_minitimeTue Dec 07, 2010 10:35 pm

Tak to mě těší. Hurá! Konečně mám kompletní postavu :-D
Návrat nahoru Goto down
Twist
Admin
Admin
Twist

Počet příspěvků : 225
První přihlášení : 28. 11. 10

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 3 I_icon_minitimeWed Dec 08, 2010 5:25 pm

v tom případě je postava už úplně kompletní, komu se to nelíbí má smůlu
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Suicida Ruin   Suicida Ruin - Stránka 3 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Suicida Ruin
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
~ Bleach Rpg ~ :: Hrací místnosti :: Hueco Mundo :: Charaktery-
Přejdi na: