Autor | Zpráva |
---|
Kashike Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 227 První přihlášení : 06. 12. 10
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 11:30 am | |
| Elisa Resta
Jop, dobrej nápad. Poď, deme. Vyrazím prostě někam a hledám místo s dobrým výhledem a dostatkem kvalitního písku v okolí. | |
|
| |
GeraltWOLF Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 96 První přihlášení : 08. 05. 11
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 11:40 am | |
| Lance
Taky se rozhlížím. Tak mě napadlo. Co budu dělat já zatímco ty budeš tavit sklo ? To bude vlastně jen tvůj dům když to tak vezmeš. řeknu jí provokativně. | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 12:02 pm | |
| Elisa Resta
Jak jsi na tom s architekturou??? Já totiž bídně. Při té představě se usměju. No, určitě se najde něco, s čím bys mi mohl pomoct. Shinigami měli taky kouzla, nemáš něco co se dá regulovat a vytváří to vysoké teploty??? | |
|
| |
GeraltWOLF Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 12:20 pm | |
| Lance
Myslíš kido...no ehm. To jsem úplně ignoroval na akademii. rozesměju se. No s architekturou si poradíme nějak. | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 12:24 pm | |
| Elisa Resta
No to budeme muset. Jenom přemýšlím, jak to bude vypadat.... jestli jako domky v Karakuře, nebo starou architekturu... nebo něco totálně střelenýho jako tady... Nevim. Během přemýšlení dojdeme na jakousi dunu, relativně hodně vyvýšenou nad okolí. Postavím se na vrchol a udělám Napoleonskou pozu. Co myslíš??? Tady??? | |
|
| |
GeraltWOLF Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 12:26 pm | |
| Lance
Jop. Vypadá to dobře. Viděl bych to jako domky v karakuře. Co myslíš ? Čtvercovej dům, s terasou, zahrada bude taky velká. podívám se na ní. | |
|
| |
Phate69 Game Master
Počet příspěvků : 475 První přihlášení : 04. 12. 10
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 12:26 pm | |
| Aréna
DO arény vstoupil Suicida- S respektem ho pozdravili ta nejnižší čísla, která tam byla a všichni se začali tak nějak víc snažit. Suicida sedl na zlatý trůn a sledoval zápasy. Po chvíli k němu přiskočil jakýsi malý arrancar a něco mu šeptal. Suicida pokyvoval hlavou a díval se do arény. | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 12:34 pm | |
| Elisa Resta
Jo, to zní fajn. Tak se do toho dáme. Nahodím ress aby se mi líp hrabalo a na vrcholku duny vytvaruju základy. Obdélníkový půdorys celkem solidní vily. Pak ho obejdu a Cerem na konci ocasu přetavím celý blok na sklo. Pak mi ress spadne a já se složím vedle základů. Eh..... to je fuška tohleto... mi neřikej že i zedníci spotřebujou tolik reiatsu.... ehhh.... | |
|
| |
GeraltWOLF Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 2:10 pm | |
| Lance
Nepřepínej se. Doděláme to až budeš plně odpočatá. řeknu a láskyplně se na ní podívám... | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 2:21 pm | |
| Elisa Resta
Jo, to bude dobrý. Chtělo by to něco k jídlu. Třeba takový ty dobrý hollow s křídlama. Usměju se na něj a natáhnu se do písku. | |
|
| |
GeraltWOLF Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 2:37 pm | |
| Lance
No...já si budu muset sehnat něco jinýho. Nemůžu jíst holow. Ale klidně ti nějakého chytím. řeknu a usměju se. Myslím, že Elisa si na mě tak zvykla že už mě bere jako Arrancara. | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 2:51 pm | |
| Elisa Resta
Jak že nemůžeš??? A jo vlastně, já na to úplně zapoměla, promiň. No, a zkoušel jsi to někdy??? Třeba to jde, vždyť je to maso jako každý jiný. Já jsem ale pitomá, to snad neni možný. | |
|
| |
Cleanercz Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 126 První přihlášení : 03. 12. 10
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 5:05 pm | |
| Sen Mukude
Opět útočím na nějáké arankary a začínám se trochu nudit. Moje bojové umění není moc dobré, ale tady ta hrstka tak to jsou ztroskotanci nejvyššího stupně. Po chvíli zasunu meč a bojuju holýma rukama. Snažím se pořád najt nějakou výzvu...... | |
|
| |
GeraltWOLF Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 5:13 pm | |
| Lance
No...radši zůstanu u toho co jsem jedl do teď. Spirit snad bude mít něco. Jinak si skočím do karakury na oběd. řeknu s úsměvem... | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 6:24 pm | |
| Elisa Resta
No jak je libo. Když už v té karakuře budeš, napíšu ti seznam co máš koupit. Zatvářím se jako nesmlouvavá manželka a pak se začnu chlápat. Ne... ne to byl jen vtip... | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 6:44 pm | |
| Sen Mukude
Hej, hej, ty! ozvalp se za tebou a objevil se jakýsi arrancar s rukavicema s Hiera. Očividně si taky potrpíš na pěstní souboje. Pojď si pro jednu! řekl a naznačil, abys zaútočil. | |
|
| |
joshiro Nováček
Počet příspěvků : 5 První přihlášení : 20. 05. 11
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 6:59 pm | |
| Alejandro vytasil jsem Accla a pozorně jsem sledoval Sen Mukudeho. zrovna ho vyrušil nějaky Arrancar s rukavicema. ten je muj! zamyšleně jsem využil svoje pomale Sonido k tomu s rukavicema ale již lepe jsem vysekl přimočarim sekem přez hrud z vrchu dolu aniž bych naněco čekal. | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 7:07 pm | |
| Arrancar s rukavicemi se překvapeně podíval na Alejandra a pak odskočil pryč do další vřavy. | |
|
| |
Cleanercz Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 7:35 pm | |
| Sen Mukude
Když se ten arrancar podíval na někoho jiného, využil jsem příležitosti a pouil sonido a dostal se za jeho záda, kde jsem se pořádně napřáhnul a dal mu jednu ránu pěstí do ledviny. | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 8:00 pm | |
| Sen Mukude
Arrancar dostal ránu do ledvin, ale ještě se bleskově otočil a stihl ti dát ťafku do čumáku. Když se ti srovnal pohled, už tam nebyl, respektivě na druhém konci arény likvidoval nějakého slabocha. Za tebou stál ale ten, kdo zapříčinil, že sis nezabojoval (Alejandro). | |
|
| |
Cleanercz Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 8:19 pm | |
| Sen Mukude
Tu ránu jsem skoro vůbec necítil, ale rozostřilo se mi na chvíli vidění. Naštval jsem se a běžel jsem za tím s těmi rukavicemi. Alejandra jsem ignoroval. Porběhl jsek kolem něho a vytáhl meč a zezadu jsem toho arankara seknul. | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 8:38 pm | |
| Sen Mukude
Na poslední chvíli ti arrancar dal rukavice do rány. Zjistil jsi, že jsou z velmi tvrdého hierra. Arrancar Ti chytl ruku, abys mu neutekl a druhou rukou ti přelomil nos. Usmíval se. Nechtěl jsi bojovat bez meče, ksichte? říkal. | |
|
| |
GeraltWOLF Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 8:49 pm | |
| Lance
Milerád, když mě necháš abych se cestou stavil v hospodě. vypláznu na ní jazyk... | |
|
| |
Kashike Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Sun May 22, 2011 8:54 pm | |
| Elisa Resta
Tak do hospody se ti zachtělo?? Fajn, nemám s tím problém. Ale ne že budeš obtěžovat servírky!!! Je na mě vidět že ztěží zadržuju smích. | |
|
| |
GeraltWOLF Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení Mon May 23, 2011 12:00 pm | |
| Lance
No promiň. Vypadám snad jako nějakej úchylák co bude obtěžovat servírky ? nahodím dotčený výraz a hodím hlavou na druhou stranu od ní v předstíraném uražení. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Čas a prostor na zesílení | |
| |
|
| |
| Čas a prostor na zesílení | |
|