~ Bleach Rpg ~ - Herní FFRPG fórum na motivy mangy Bleach - |
Vítejte na fóru založené na tématice Bleach. Baví vás toto anime a neměli jste nikdy možnost si něco podobného zahrát? Tak neváhejte a přidejte se! |
|
| Karakura High School | |
|
+6Ranum Kakuza-chan Chappi Neo79 Krumla Yakumo 10 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
Character Sheet Informace:
| Předmět: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 1:07 am | |
| First topic message reminder :Karakura High School I když za ta léta prošla obrovskou změnou, její jméno stále zůstává, Vysoká škola Karakura je stále symbolem celého města, hlavně kvůli tomu, že vyhrává hodně turnajů v těch nejrůznějších sportech přes obyčejné Shogi nebo fotbal až třeba po turnaje v kendu. Tato škola má obrovskou historii, a už jenom to, že zde chodil hlavní hrdina původního anime Bleach - Ichigo, něco říká. V současnosti je škola velmi populární a studentů je zde opravdu velké množství, dokonce víc než kdy jindy. V tomto jednom obrovském školním komplexu najdeme téměř cokoliv.. Počítačové místnosti, fotbalová a jiná hřiště, knihovnu, bufet a všechno tomu podobné! Samozřejmě škola nepostřádá ani ty základní věci typu WC a podobně. V poslední době je tu možnost i doučování, když někdo ze studentů propadá a navíc zadarmo. Tato část bude na holém začátku nejvíce hratelná, no čím víc se v této místnosti bude hrát, tím víc tuto školu budeme dá se říct opouštět. UčiteléAya Natsume - FotoMladá a hlavně půvabná učitelka, která se nedávno přestěhovala do Karakury a nastoupila na místní školu coby učitelka angličtiny. Je hodně milá, pro žáky by udělala cokoliv. Pro mnoha chlapců je to bohyně , často ní fantazírují a malují si různé sprosté obrázky na její adresu. Poslední dobou se po škole roznáší drb, že chodí s učitelem dějepisu - Kumohirou. Kdo ví, co je na tom pravdy. Thobari Kumohira Durandal - FotoMladý a šarmantní učitel, který se před 14 lety sem přestěhoval z Irska, z jeho rodné země. Na Karakurské střední zastává pozici učitele dějepisu. Ovládá 5 jazyků - angličtinu, japonštinu, latinu, němčinu , dokonce i češtinu - jazyk malé bezvýznamné země. Na škole je celkem oblíbený, hlavně u dívek. Mnoho z nich se do něj platonicky zamilovalo. Thobari to ale bere s úsměvem. Co se týče jeho osobnosti tak je těžký flegmatik, často chodí do své práce pozdě. Nic ho nerozhodí, prostě pohodář. Poslední dobou se o něm a o učitelce angličtini šíří drb , že spolu něco mají. OšetřovatelkaSuzuka Ishikawa - FotoHodně mladá ošetřovatelka, často jí lidé typují daleko menší věk než který ve skutečnosti má (Jen tak pro zajímavost nedávno oslavovala své 19 narozeniny). Je velice inteligentní, hlavně schopná lékařka. Několikrát už jí nabídli místo v místní nemocnici, pokaždé ale nabídku odmítla. Možná by jste to nečekali ale Suzuka už je ve svém věku matka, má 4 letou holčičku. Její otec se neznámo kam vypařil, měl nejspíše strach z rodičovství.
Naposledy upravil Lyall dne Sun Jan 30, 2011 9:36 am, celkově upraveno 1 krát | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Ranum Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 185 První přihlášení : 27. 11. 10 Věk : 38
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 7:02 pm | |
| Thomas Další den povinné školní docházky. Zase šel pozdě vždycky chodil pozdě navíc vše nasvědčovalo tomu že se zase budou dít nějaké čachry... chvilku zauvažoval jestli to nějak nesouvisí se začátkem roku nebo tak. Do třídy prakticky v plul nebo spíš vešel a snažil se vypadat zajimavě jak by né do uší mu pravě zněl Imperial Marsh poslední dobou an tom ujížděl a občas když někam vcházel tak prostě volil tohle. Jemně pohlédl na zvedající se učitelku a jemně mu zacukali koutky úst. "Sakra tady už je legrace a beze mně." usmál se rozhlédl se " Sakra co se tu rozdává že je tu takovýho lidu?" to byla docela dobrá otazka bylo tam poněkud plno zaregistroval poněkud větší osobu a taky spoustu jiných tváří. | |
| | | Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 7:03 pm | |
| Yakumo
Hmmm... To nevadí, jen se posaď. Řekl jsem, šlo vidět, že jsem se ho ani vlastně nebál, spíše totiž připadal jako nějakej neandrtálece, co nedávno vešel do civilizace. Hmm, musím říct, že se ti to povedlo, aspoň tu byla na moment nějaká ta sranda. JInak jak se jmenuješ? Myslím, že jsi se ještě totiž nestihl ani představit. Dokončil jsem, usmál se a poté už jen čekal na hromotlukovi reakci. | |
| | | Kakuza-chan Expert
Počet příspěvků : 266 První přihlášení : 04. 12. 10
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 7:07 pm | |
| Alexander
Podle širokého úsměvu na tváři se dalo posoudit že jsem s nastálou situací naprosto spokojený, i když jsem to vážně neplánoval, aspon mě mají místní za srandistu a to je dobře. Ehm jméno? No, Alexander Lidunni a ty? zeptal jsem se dost českou japonštinou. | |
| | | Yakumo Admin
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 7:11 pm | |
| Yakumo
Watashi wa Yakumo desu, ale můžeš mi říkat Kami-sama.. Řekl jsem se a trošku se pousmál. Ty nejsi určitě z našeho státu, že? Podle tvojeho přízvuku bych to tipnul na střední Evropu, možná západní. A jinak nemáš na tvůj věk trošku ehm... Nooo, jak to říct. Mohutnější postavu? Dokončil jsem a opět čekal na jeho odpovědi, byl docela zvláštní a dá se říct, že svým způsobem i srandovní. | |
| | | Krumla Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 165 První přihlášení : 25. 11. 10
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 7:13 pm | |
| Ayatsuji
Povzdychla som si a čakala som či nám učiteľka dá nejaké tie inštrukcie alebo niečo v tom zmysle. Je tu toľko nových ľudí. Minulý rok tu tak plno nebolo. Rozmýšľala som a obzerala som sa po triede. | |
| | | Mia Nováček
Počet příspěvků : 30 První přihlášení : 29. 01. 11
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 7:13 pm | |
| Aiko
Dorazila som pred školu. Vedela som, že idem neskoro ale bolo mi to jedno. Pomalým krokom som sa vybrala dnu a prešla ku svojej skrinke, ktorú som otvorila a vzala som si odtiaľ pár učebníc, ani som sa nepozrela ktoré som vzala. S prezúvaním som sa nezaťažovala a zámkla som skrinku. Keď som prišla pred triedu, zhlboka som sa nadýchla a otvorila. Uvidela som učiteľku a niekoľko perverzných pohľadov smerom na ňu od chalanov. Bez slov som za sebou zatvorila dvere a prešla pri učitelkin stôl. Ospravedlňujem sa za neskorý príchod... povedala som bez nálady a presunula sa na svoje miesto. | |
| | | Chappi Moderator
Počet příspěvků : 158 První přihlášení : 24. 11. 10
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 7:16 pm | |
| Aya Natsume
Po nějaké chvilce jsem se uklidnila , vstala jsem ze židle a krasopisně napsala své jméno na tabuli. Obrátila jsem se ke své třídě a poté jsem spustila. Jsem Aya Natsume a jsem vaše nová třídní. Budu vás mít na angličtinu. Chvíly jsem se odmlčela, jako kdybych přemýšlela nad dalšími slovy a opět jsem pokračovala. Doufám, že spolu budeme vycházet. Mile jsem se usmála a sedla si na židli. Těd bych byla ráda , kdyby se každý z vás představil , řekl něco o sobě ... Po těchto slovech jsem vzala tušku a notýsek, byla jsem připravena si napsat poznámky. | |
| | | Kakuza-chan Expert
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 7:21 pm | |
| Alexander
Jasně, jasně Kami-sama zasmál jsem se a do toho oslovení vložil co možná nejvíce ironie. Jo ze střední, konkrétně z Česka, jestli víš kde to je ale od mládí jsem tam nebyl. to už se začala představovat učitelka a požádala nás o to samé a tak jsem se rozhodl že se trošku omluvím za to co jsem jí připravil za trapas a začal. Chvilku mi sice trvalo než jsem se vysoukal z pod toho miniaturního stolečku a málem ho přitom převrátil ale nakonec jsem to zvládl. Fajn, takže já jsem Alexander Lidunni a...obvykle nejsem tak vtipnej jako dneska ale když je ten první den... zakřenil jsem se vesele a opět sedl na židli. Jen tak pro zajímavost na učitelku jsem mluvil plynulou Angličtinou, mnohem lepší než japonštinou a téměř bez přízvuku. | |
| | | Neo79 Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 119 První přihlášení : 20. 11. 10
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 7:25 pm | |
| Ren
No dobře...Stoupl jsem si a začal povídat Jmenuje se Ren Takahiro.Hraju fotbal za školní tým a trénuju s Bokkenem.Učení moc v lásce nemám.Čtu hodně mangu jako je například:One piece a jiné.Moje nejoblíbenější jídlo je Rámen a když se nudím tak si čmárám do skicáku. | |
| | | Yakumo Admin
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 7:30 pm | |
| Yakumo
Mé jméno je Yakumo, celým jménem Yakumo Saitou, je mi sedmnáct let, jsem nezávislý analytik a dá se říct, že i velmi znuděný student. Mojím hlavním povahovým rysem je názorová nezávislost, jsem dost sobeckej, takže při rozhraní bych smrti a života bych Vás nechal zemřít, pokud by jste samozřejmě nebyli nějaká hezká a přitom inteligentní holčina. Můj otec má společnost, která vydává mangy, každý ji tuším zná a tak to není potřeba nejspíše zmiňovat. Mou nejoblíbenější je v poslední době Beelzebub a také Psyren, možná mě někdy zastihnete, jak se během hodiny kochám obrázky a přitom tyto mangy čtu. Hmmm, co ještě dodat? Snad jen to, že jsem před pár lety vyřešil jeden případ masové vraždy, to by mělo být asi všechno. Jo a taky jsem zapomněl dodat, že naše rodina vlastní i jednu menší nemocnici blízko našeho rodinného baráku. Jo a podle všeho bych měl být nejnovější člen disciplinárního výboru, teď je to vše. Takže mě těší a doufám, že budu se všemi vycházet, jak nejlépe to půjde. Dokončil jsem svůj dlouhý monolog a doufal, že to všem bude stačit. | |
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 7:42 pm | |
| Ayatsuji
Pomaly som sa postavila a pozrela som sa milým pohľadom na učiteľku. Volám sa Ayatsuji Kimiko, teší ma. Som členkou disciplinárneho výboru odkedy sem chodím. A.. eh.. rada si sem tam zdriemnem, s Bokkenom by mi to malo celkom ísť, inak nemám žiadne zvláštne záujmy.. Znova som sa len usmiala na učiteľku a po tom som si sadla. | |
| | | Mia Nováček
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 7:46 pm | |
| Aiko
Nejak sa mi do toho nechcelo ale nakoniec som sa postavila. Som Aiko... Trénujem Taekwondo... Občas hrám na klavíri ale to je asi tak všetko čo o mne treba vedieť... povedala som a nakoniec som sa pousmiala. Nahodila som svoj "kawaii výraz" a posadila som sa.
| |
| | | Chappi Moderator
Počet příspěvků : 158 První přihlášení : 24. 11. 10
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 7:54 pm | |
| Aya Natsume
Tak, to bychom měli seznámení. Dopsala jsem poslední poznámku k žákům a podívala se na každého žáka. Snažila jsem se zapoamatovat jejich jména přiřadit k jejich obličejům. Měla bych vám přečíst školní pravidla ale věřím , že už je musíte znát nazpamět, když se to pořád omýlá... Pro dnešek je to myslím vše, máte volnou hodinu. Jinak , od zítřka si do školy vemte učebnice, budeme se učit. Řekla jsem svým studentům , vytáhla jsem dánský magazín a začala si číst. Občas jsem mrkla po třídě , abych zkontrolovala žáky. | |
| | | Kakuza-chan Expert
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 8:00 pm | |
| AlexanderOči se mi rozšířili nadšením když třídní oznámila že máme volno, alespoň tak jsem to se svou znalostí japonštiny pochopil. A tak jsem se zvedl a zamířil ke dveřím. O.K. tak já to balím děcka mávl jsem na třídu. //Málem bych zapoměl kopáci nepíše se bokken ale boken ////// Ne, píše se to bokken, vole. xD Je ještě druhej výraz bokuto, pokud vím. Light xD
Naposledy upravil Kakuza-chan dne Sun Jan 30, 2011 8:07 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 8:05 pm | |
| Ren
Suppeer! sklidil sem všechny věci ze stolu. Já taky, vyhládlo mi takže si du na Rámen.Zvedl sem se hodil tašku přes rameno a odešel si pro věci do skřínky.Když sem otevíral skřínku začlo mě kručet břicho, ale nebylo to z hladu mrštil sem všechny věci i s batohem do skřínky a sprintoval na WC. | |
| | | Yakumo Admin
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 8:14 pm | |
| Yakumo
Pomalu jsem vstal, dal si vše do své tašky a šel přímo za Ayatsuji.. Gomén, Ayatsuji-san, ráno jsem byl trošku nevrlej, a proto ti to chci vynahradit tím, že bych tě pozval do Ichiraku, je to tam prej docela dobrý.. Je pravda, že bych mohl udělat něco víc, ale nechci se chovat jako rozmazlenej bohatej spratek. Řekl jsem ji a po chvíli dodal.. Jo, jinak jsi docela zajímavá osůbka, abych pravdu řekl, jen by mě zajímalo, jak tenhle dřeveněj klacek může člověku vlastně ublížit. Dokončil jsem ji a poté už jen čekal na to jak zareaguje. | |
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 8:21 pm | |
| Ayatsuji
Rýchlo som vyskočila zo stoličky pretože ma Yakumo trocha nalakal, výnimočne som vôbec nedávala pozor takže som ani nepostrehla že máme voľno. No.. ehm.. rada. Povedala som potichu no na jeho kompliment som nevedela nijak zareagovať, len som sa trocha začervenala pretože som tušila kam tým mieri. S.. s bo..kk..kkenom eh. Ak človeku zasadíš silnú ranu. tak ho môžeš aj zabiť pousmiala som sa no trocha nervózne. Po tom som sa len nadýchla a vydýchla a už som bola ako tak v pohode. Tak.. pôjdeme? spýtala som sa tento krát milo. | |
| | | Mia Nováček
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 8:46 pm | |
| Aiko
Postavila som sa tesne pred zazvonením a hneď potom som sa vybrala späť ku skrinke. Hodila som do nej to čo som predtým vybrala a vyšla som von zo školy. Tak zatiaľ nič moc... Zaujímalo by ma kde je Ryu... povzdychla som si a znovu som sa začala flákať po Karakure... | |
| | | Ranum Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 185 První přihlášení : 27. 11. 10 Věk : 38
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 9:14 pm | |
| Thomas ani si nestačil pořadně sednou a už lítalo představování a další ty věci. " Ahoj takže já jsem Thomas Brown . Můj táta má kousek odsud krámek s hudbou a hudebníma nastrojema a no přesně ten kramek je můj život pokud sháníte nějaký album stopro ho znám a seženu. Pokud to teda je hudba." řekl japonsky trochu byl oznát že to není jeho rodný jazyk. " A co se angličtiny týká tak myslím že nebude žadný problem teda pro někoho kdo dlouho dobu žil v anglicky. Ovšem jestli budeme řešit rozdíli mezi vejtahama a tak ... uvidime." řekl slangovou angličtinou trochu zbytřil že tam mají někoho z evropy tedy podle angličtiny a přeci jen pokud rozuměl měl to být čech " Ahoj jak se máš...maj tu dobrá pivo." tohle bylo v čenglish tedy lepeřečeno hodne hodně lamanou češtinou však to taky byli asi jediný slovíčka který zvladl z toho jazyka ještě při pobytu v evropě odposlouchat a naučit se je.
| |
| | | Yakumo Admin
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 10:18 pm | |
| Yakumo
Z volné hodiny se stal volný den, no nevadí, stejně bych se celou dobu nudil. Takže jdeš tedy, řekl jsem ji a už pomalu začal odcházet ze třídy, hold nejsem rád, když jsem zrovna středem pozornosti, což se mi většinou nedaří. Počkám na Tebe před školou, tak jsi pohni, jo? Řekl jsem Ayatsuji (Gomén xD) a šel ke skříňkám, kde na sebe hodil kabát, obul svoje oblíbené boty a poté už jen čekal a čekal. | |
| Předmět: Re: Karakura High School Sun Jan 30, 2011 10:23 pm | |
| Ayatsuji
Uhm.. prikývla som a narýchlo som sa snažila učebnice natrapať do tašky, samozrejme sa mi podarilo len to že som si ich z lavice zhodila na zem a tak som ich ešte musela aj zdvíhať. Keď sa mi ich konečne podarilo dopratať tak som zobrala aj Bokken s taškou a zamierila som k skrinkám, rýchlo som sa obula a hodila tie veci do skrinky, Bokken som si musela zobrať zo sebou keďže som ho nemala kde dať. Po tom som si spomenula na púzdro od Bokkenu a keď som si ho tam dala tak som si ho prevesila cez chrbát (bola to taká trúbka) a podišla som k Yakumovi. Som tu.. môžme ísť. Usmiala som sa naňho a vyrazila som zo školy .. teda skôr som mu robila doprovod keďže som nevedela presne kde ideme. | |
| Předmět: Re: Karakura High School Mon Jan 31, 2011 1:40 pm | |
| Ren
Pomalu sem se vracel z WC.To je úleva, oddechl jsem si.Tak a ted si du na Rámen.Došel sem ke skřínce čapnul věci, batoh hodil přes rameno a šel jsem do ven.Když sem šel kolem hřiště, tak tam hrálo pár kluků fotbálek tak sem šel za nimi a chvylku s něma hrál.Po chvylce, když už sem se pořádně protáhnul zamířil do Ichiraku Rámen. | |
| | | Yakumo Admin
| Předmět: Re: Karakura High School Mon Jan 31, 2011 5:00 pm | |
| Yakumo
Héé? Už jsi tu, tak tedy můžeme vyrazit, nemyslíš? Není to nic extrémního, z čehož by byl člověk udivenej, jen jak jsem říkal, na drahý restaurace nemám moc náladu. Řekl jsem ji a najednou ji uchytil levou ruku. Tak pojď, tenhle den se určitě bude dát zabít rychleji, než jsi vůbec myslíš.. Pronesl jsem. trošku se zasmál a začal jí táhnout neznámo kam. | |
| Předmět: Re: Karakura High School Mon Jan 31, 2011 5:06 pm | |
| Ayatsuji
Jop.. tiež nemám moc náladu na drahé reštaurácie. Povedala som s úsmevom na tvári a keď ma chytil za ruku tak som trocha zneistela no okrem toho že mi po tvári prebehla menšia červeň tak som to nijak nedala najavo, nechala som sa tiahnuť neznámo kam. | |
| | | Aspire Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 74 První přihlášení : 29. 01. 11
| Předmět: Re: Karakura High School Tue Feb 01, 2011 6:07 pm | |
| Daisuke ShiritsuOkolím školy prosvištěla motorka, která byla celá černá a jen na spodku u pedálů a okolo kol svítily bílé neony. Řev motorky se uklidnil až když jsem zastavil na parkovišti poblíž své nové školy. Pomalu jsem slezl z motorky, která hned na první dojem upozorňovala, že mi nebezpečí moc nevadí a každý zkušený motorkář by poznal, že motorka je jedna z těch, které původně jezdily na motorkářských oruzích, ale nyní byla upravená na jízdu po městě. Motorka vypadala asi nějak takto: - Spoiler:
Ve chvíli kdy jsem slezl, už na motorky řidítkách byla pověšená černá helma s černym sklem. V klidu jsem si rozepl černou koženou bundu, která zavlála ve větru, při čemž lidi, kteří si mě všimli uviděli, že jsem ve školní uniformě, ale nemám jen košili, mám přes košili i černou společenskou vestu, což mě dělalo elegantnim a stylovym. Vytáhl jsem z motorky klíčky, které jsem si dal do kapsy a následně si vzal koženou bundu do jedné ruky a helmu do druhé. Když jsem kráčel po schodech do školy, tak nebyly slyšet žádné zvuky řvoucích lidí, jelikož jsem šel asi o 15 minut později. Ach jo, tohle město je hodně zvláštní, když cesta do školy mi kvůli zácpě trvala asi hodinu, to není zrovna moc dobrý start nového studia. Pomyslel jsem si, při čemž jsem došel před dveře druháku a lehce zaklepal, při čemž jsem vkročil dovnitř. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Karakura High School | |
| |
| | | | Karakura High School | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|