Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
Character Sheet Informace:
| Předmět: Úvodní slova + Kostra charakteru Sat Jan 29, 2011 1:40 am | |
| Takže, předtím než si začnete tvořit postavy do této Oblasti musíte trošku vědět o co jde... V této herní místnosti bude začínat jako normální a prostý člověk, který se však časem může stát něco, o čem by nikdy nesnil. Proto dopředu říkám, že char s nějakou nadlidskou silou na holém začátku opravdu neprojde. Všichni budou hrát v Karakura Townu, ano je to sice stereotypní, ale co se dá dělat.. (Samozřejmě nemusí tam bydlet od narození, mohou se třeba přestěhovat a tak).. A také bych chtěl, aby jste si dělali studenty ve věku 16-19 let, sice je to ještě víc stereotypní, ale bohužel to prostě jinak nejde. To je vše, co jsem chtěl na závěr říci. - kód:
-
[b] Jméno : [/b]
[b] Příjmení : [/b]
[b] Přezdívka :[/b] (Nepovinná)
[b] Fobie : [/b]
[b] Věk : [/b]
[b] Povolání : [/b] (Na začátku pouze student)
[b] Rodina : [/b] (Nepovinné)
[b] Koníčky : [/b] (Nepovinné)
[b] Oblíbené : [/b]
[b] Neoblíbené : [/b]
[b] Vlastnosti : [/b]
[b] Závislost : [/b]
[b] Krevní skupina : [/b] (Nepovinná)
[b] Výzor : [/b] (Nepovinný)
[b] Schopnosti : [/b]
[b] Obrázek : [/b]
[b] Životopis : [/b]
Věk: Všichni víme, co to určitě znamená, ale máme tu hranici a ta je od minimálně 15 let, nejlépe 16 až do těch 18/19.
Povolání: Ze začátku jsou všichni studenti, aby bylo jasno, někteří po dohodou se mnou mohou být třeba členové výboru atd..
Vlastnost : Dá se říct, že je to jiný výraz pro povahu.
Schopnosti: Samozřejmě v rámci obyčejného člověka, takže můžete umět například kung-fu a co já vím..
Schopnosti do budoucna: Trošku zvláštní věc a možná ji nebude chápat více lidí. Schopnosti do budoucna znamená jakou sílu chcete mít, až nějakou prostě získáte, například jako Chado atd.. Samozřejmě se tu vyskytuje možnost být i skrytým Bountem (Který o tom, že je Bountem vlastně neví), Quincy (Samozřejmě o tom taky neví, například rodina mu to zatajovala či zemřela atd..) a nebo také Shinigami či Hollow (Variantu číslo dvě bych moc nedoporučoval).. Tyto síly získáte v příběhu, až je nabudete je možné, že si právě Vás najde Toushiniki a vy budete možnost se k nim přidat. Poznámka: Když je políčko nevyplněné je to pro mě něco jako, že ještě moc nevíte, je tu však také možnost překvapení (Ta bude stejně i tak, ale ne tak vlká ), což je jednoduché a prosté, nevyplňujete => Přiděl mi jakou schopnost chceš. Snad to tedy všichni chápou..
| |
|