Firel Nováček
Počet příspěvků : 32 První přihlášení : 18. 12. 10
| Předmět: Re: Závažná mise! (Hitsuto, Firel, Tawara) Mon Feb 14, 2011 6:59 pm | |
| Firel Když přikráčela ona zrůda hlasitě jsem polkl. Doufám že už nebude žádnej další test našich schopností....to by jsme už asi nepřežili potom jsem se v absolutní tichosti odebral ke kapitánovi mé divize a čekal co se bude dít. | |
|
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
Character Sheet Informace:
| Předmět: Re: Závažná mise! (Hitsuto, Firel, Tawara) Tue Feb 22, 2011 6:40 pm | |
| Ryuutatsu
Osoba pomalu přišla a svým zvířecím a zabijáckým pohledem si tě pořádně přeměřila, poté se však koukla na kapitány. Tak jsem teda, myslím že můžeme začít, nebo ne? Vydal ze sebe nově příchozí tejpek, či co to vůbec bylo a v tom se kapitán osmé ozval. Jen jeden, to je jako říct pojď mě zabít. Odvětil krátce a dost arogantně, opovrhoval ním. Myslíš jsi, že jsem sám jo? Stačí jenom když písknu a rozletí se na vás celej les Menosů chlapečku. Odpověděl mu a vrátil mu jeho předchozí otázku i s úroky, Yanmaru se však neozýval a svůj pohled směřoval na zem. Nechte toho, chováte se jako děti, takže může začít toto mírové jednání, ano? Řekl Rokuro a poté si pomyslel.. V čem je past? V čem je ta léčka, sakra.. | |
|
Firel Nováček
Počet příspěvků : 32 První přihlášení : 18. 12. 10
| Předmět: Re: Závažná mise! (Hitsuto, Firel, Tawara) Sat Feb 26, 2011 7:24 pm | |
| Firel Pokud to budou zase ti hnusní regenrující se menosové tak by nebylo od věci od tud zmizet. Mírové jednání na nepřátelském území není mírové jednání ale jistá past! Myslel jsem trochu nahlas. A kruci. Když mi došlo že jsem řekl něco co jsem neměl zbaběle jsem se schoval za kapitána. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Závažná mise! (Hitsuto, Firel, Tawara) | |
| |
|