Twist Admin
Počet příspěvků : 225 První přihlášení : 28. 11. 10
Character Sheet Informace:
| Předmět: místnost s branou do Soul Society Tue Dec 21, 2010 4:24 pm | |
| Nachází se o tři patra víš od Spirit-sanovi laboratoře. Jde o holou místnost 10 krát 10 metrů uprostřed které je z perleti vybudovaná konstrukce brány. Pokud jí zkoumáte blíže, vidíte že je konstrukce pospojovaná z různých předmětů, úlomků a kostí. Poznáváte pach starých mrtvých arrancarů, shinigami mečů či silnějších hollowů. Které nějakým způsobem drží u sebe. Dovnitř do místnosti se dá dostat velmi jednoduše, ale brána sama o sobě začne fungovat až když se do určité části konstrukce kde je volné místo vloží aktivační diamant. Pak prostor v konstrukci 'obživne' a začne se v něm převalovat rtuti podobná tekutina za kterou jsou viděl lehké obrysy Soul society. brána přenáší do oblasti Zeraf, konkrétně se vynoříte z poměrně čistého rybníka. Není známo jestli o této bráně tamější obyvatelé ví. Z pomocí diamantu se dá kopie brány vytvořit na tom samém místě kudy jste do Soul society přišli a průchdoem do ní se vrátíte zpět do Hueco Mundo. | |
|
Twist Admin
| Předmět: Re: místnost s branou do Soul Society Tue Dec 21, 2010 4:27 pm | |
| Jin a Lord Nebyl pro vás problém místnost najít. Jeden z vás drží klíč a duhové kuličky co máte spolknout aby se vaše arrancaří identita vytratila se vám moc nelíbí. Protože vám něco říká že jde dost možná o celé kusy střípku o kterém se Spirit-san,15,8-ka, 27 a 23 bavili. Pokud tam ale nadupete jako arrancaři, ani se nestihnete nadechnout a už vás něco sejme. Navíc tím tato brána ztratí existenci, protože shinigami po ní budou pátrat a když ví přibližně co mají najít, najdou to.... | |
|
Neo79 Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 119 První přihlášení : 20. 11. 10
| Předmět: Re: místnost s branou do Soul Society Wed Dec 29, 2010 2:56 pm | |
| Jin
Hmm, zvláštní brána zahleděl jsem se do brány.Rukou jsem přojížděl všechny kosti hollow a jiné verbeši.Jak sem zkoumal kosti, v hlavě jednoho hollowa byl důlek, nejspíš ta část kam se má vložit diamant.Vložil jsem tam diamant, najednou jako by brána obživla.Začala se vní převalovat nějaká tekutina.Zíral jsem do tekutiny To je Soul Society, byl jsem fascinovaný.Po chvylce zírání do brány jsem se otočil na Lorda.Tak jdeme!Vykročil jsem do brány, chvylku jsem sice váhal ale nakonec sem vešel. | |
|
Adop1011 Nováček
Počet příspěvků : 59 První přihlášení : 08. 11. 10
| Předmět: Re: místnost s branou do Soul Society Sat Jan 01, 2011 5:43 pm | |
| Prepáčte,prepáčte, myslel som si, že tu budem, ale išli sme na chatu Lord NaudaPozorne som si prezeral bránu. Po tom, ako Jin aktivoval diamant, sa zdvihla zvláštna tekutina, ktorá prenášala snový pohlad do sveta shinigami, Soul Society. Počkal som, kým Jin neprejde. Pozorne som prezeral gulučku. Ach, nemože to byť horšie ako gillan (?) pomyslel som si a prehltol No, ak ho to nezabilo, malo by to byť bezpečné. Nadýchol som sa. Vydýchol. Moj krok pomaly prešiel cez tekutinu..
Naposledy upravil Adop1011 dne Sun Jan 02, 2011 9:03 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
Twist Admin
| Předmět: Re: místnost s branou do Soul Society Sun Jan 02, 2011 8:04 pm | |
| brána (doporučuji vám k příspěvku si připsat že jste spolkly ty duhové kuličky co vám byly dány. Protože právě tohle může být krok k tomu aby ta mise byla pro vás smrtelná. Já budu dělat že jsem nic neviděla)
Lebka diamant přijme na svou aktivaci a pak ho zase uvolní aby jste ho mohly vzít ssebou. V mlhovině vidíte nějaký rybník ve kterém velmi pravděpodobně skončíte až branou projdete. Cítíte lehké šimrání a pak vás do očí zasáhnou sluneční paprsky. Více v Soul Society | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: místnost s branou do Soul Society | |
| |
|