~ Bleach Rpg ~
Vítejte na stránce o Bleachi , respektive o Bleach RPG .
O co jde ? : Toť dobrá otázka . Hra využívá takzvaný systém jménem " Roleplay " , textová hra zaměřená právě na velmi známé anime / mangu Bleach . Pokud jste podobnou hru nikdy neviděli a chtěli by jste to zkusit najeďte si na sekci Informace o hře , kde najdete veškeré info , které potřebujete vědět ( včetně pravidel samotných ) . Poslední a důležitý krok, který Vám chci ihned připomenout, je Registrace. . Věřím že to všechno hravě zvládnete a brzy se připojíte k řadám dalších hráčů našich stránek.
~ Bleach Rpg ~
Vítejte na stránce o Bleachi , respektive o Bleach RPG .
O co jde ? : Toť dobrá otázka . Hra využívá takzvaný systém jménem " Roleplay " , textová hra zaměřená právě na velmi známé anime / mangu Bleach . Pokud jste podobnou hru nikdy neviděli a chtěli by jste to zkusit najeďte si na sekci Informace o hře , kde najdete veškeré info , které potřebujete vědět ( včetně pravidel samotných ) . Poslední a důležitý krok, který Vám chci ihned připomenout, je Registrace. . Věřím že to všechno hravě zvládnete a brzy se připojíte k řadám dalších hráčů našich stránek.
~ Bleach Rpg ~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~ Bleach Rpg ~

- Herní FFRPG fórum na motivy mangy Bleach -

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Vítejte na fóru založené na tématice Bleach. Baví vás toto anime a neměli jste nikdy možnost si něco podobného zahrát? Tak neváhejte a přidejte se!

Kurushimi wa Eiendesu

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Mamachi
Nováček
Nováček
Mamachi

Počet příspěvků : 17
První přihlášení : 19. 12. 10

Kurushimi wa Eiendesu Empty
PříspěvekPředmět: Kurushimi wa Eiendesu   Kurushimi wa Eiendesu I_icon_minitimeSun Dec 19, 2010 11:44 pm

Jméno : Kurushimi wa Eiendesu

Přezdívka : Kokoromi

Věk : 310, vypadá na 23

Fobie : z toho že jí někdo vezme data

Povaha : klidná, sadistická, přemýšlivá, pokud jde o výzkum šíleně ž dětsky nadšená

Divize : 12.

Hodnost v divizi : 12. člen

Cíl : být kapitánkou 12. a pokračovat v Mayuriho práci

Schopnosti : Má obrovské znalosti z lidského těla i duše. Pár zásahy vám může způsobit bolest nebo třeba ochromit ruku na pár dní. Zná reflexivní body a specializuje se na způsobení co největší bolesti s co nejmenším zraněním a naopak co nejmíň bolesti ale orovská zranění. Jako Mayuri ráda používá různé jedy drogy a chemické látky na své soupeře a spoustu jich má od Mayuriho. Je velice mrštná a proklouzne vám jako had.

Rozdělte všech 35 bodů

Zanjutsu - 10

Hadō - 4

Bakudō - 4

Léčení - 3

Shunpo - 4

Reiryoku - 10

Zanpakutō

Jméno : Risuningu no geijutsu

Typ Zanpakutō : Zvuková

Normální vzhled :
Spoiler:

Vzhled v Shikai :
Spoiler:

Schopnosti v Shikai : V shikai mám oči překryté kovovou páskou. Řídím se pomocí reiatsu, sluchem a vibracemi. Čepel má podobu dvou tenkých drátu tak tenkých že jsou ostré samy o obě a i špatně viditelné. Pod nimi jsou přivázané dvě kuličky. Když škubnu svou zanpakutou kuličky uhodí do čepelí a ty se rozrezonují. Vydávají velice vysoký a velice hlasitý až štiplavý tón. Ten kdo tento tón uslyší prakticky po dobu rezonace přichází o sluch zároveň tento zvuk má zvláštní schopnost že se této osobě udělá zle (na omdlení) a kdo je moc blízko může opravdu omdlít. Funguje to jako rozptýlení ale spíš než to zpomalení a pomatení soupeře, pro druhou schopnost zanpaktou. Z kruhu na rukojeti "vyšlu" na soupeře žlutý kruh energie který reaguje na mě čím blíž jsem tím víc se smrští.

Pravá podoba :

Vnitřní svět :
Spoiler:

Životopis / Příběh : Zemřela jsem v 23 letech. Byla jsem docela šťastná a spokojená se svým životem, studentka, se spoustou přátel a řádně jsem si užívala života neměla jsem potřebu se zamilovávat a žila jsem se dvě kamrádkami v bytě. Měla jsem velkého psa a dost peněz od rodičů a z práce. Svoje rodiče sem měla moc ráda jezdila jsem k nim často na návštěvu. Měla jsem mladšího bratra se kterým jsem tou dobou dobře vycházela. Zemřela jsem při vlakové nehodě zemřel i můj čtyřnohý přítel ale z toho se stal hollow. Já se prakticky hned dostala do seireitei, kde se mě chopil Mayuri. Byla jsem jeho pokusná myš několikrát jsem při pokusech zemřela ale oni si mě zase poskládali. Bohužel při jednom pokusu došlo k výbuchu a já přišla o nohu a ruku. Teda ne úplně. Zůstaly mi z pravé ruky a nohy kosti a chrupavky kupodivu s nima stále můžu hýbat a normálně je používat ale musím brát silná anestetika. Nosím přes ně něco jako kovovou protézu abych neděsila lidi. Ale stejně jsem většinou zašitá v laborce nad Mayuriho materiály. Byla jsem jeho pokus a vím co je to peklo... v jeho rukách se mi děly nejstrašnější noční můry ovšem časem jsem se stala jeho 3. důstojnicí levou rukou. Po jeho smrti jsem byla několikrát degradována za neuposlechnutí rozkazu (možná že díky tomu jsem přežila). Nyní jsem 12. člen a Mayuriho odkaz stejně jeho dokumentům nikdo jiný pořádně nerozumí.

Obrázek :

Spoiler:
Spoiler:

Naposledy upravil Mamachi dne Sat Feb 19, 2011 6:57 pm, celkově upraveno 4 krát
Návrat nahoru Goto down
Chappi
Moderator
Moderator
Chappi

Počet příspěvků : 158
První přihlášení : 24. 11. 10

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Kurushimi wa Eiendesu   Kurushimi wa Eiendesu I_icon_minitimeWed Dec 22, 2010 12:59 pm

Schopnost zanpakuto mi připadá skoro stejná jakou má kapitán 12 divize.No ale budiž...Pokud chceš mít v shikai 2 schopnosti tak musíš mít v zanjutsu alespon 10 bodů
Návrat nahoru Goto down
Mamachi
Nováček
Nováček
Mamachi

Počet příspěvků : 17
První přihlášení : 19. 12. 10

PříspěvekPředmět: Re: Kurushimi wa Eiendesu   Kurushimi wa Eiendesu I_icon_minitimeSat Dec 25, 2010 8:10 pm

Tak tedy edit a jinak kapitánovy schopnosti sem doteď neznala moje chyba, ale spíš bych řekla že typově stejná zanpakuto (zvuková) ale schopnosti uplně jiný akorát založený na zvuku . ^_^
Návrat nahoru Goto down
Chappi
Moderator
Moderator
Chappi

Počet příspěvků : 158
První přihlášení : 24. 11. 10

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Kurushimi wa Eiendesu   Kurushimi wa Eiendesu I_icon_minitimeSun Dec 26, 2010 6:15 pm

No dobrá, char máš v pořádku, takže už můžeš hrát Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kurushimi wa Eiendesu   Kurushimi wa Eiendesu I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kurushimi wa Eiendesu
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
~ Bleach Rpg ~ :: Hrací místnosti :: Soul Society :: Charaktery-
Přejdi na: