Mamachi Nováček
Počet příspěvků : 17 První přihlášení : 19. 12. 10
| Předmět: Kurushimi wa Eiendesu Sun Dec 19, 2010 11:44 pm | |
| Jméno : Kurushimi wa Eiendesu Přezdívka : Kokoromi Věk : 310, vypadá na 23 Fobie : z toho že jí někdo vezme data Povaha : klidná, sadistická, přemýšlivá, pokud jde o výzkum šíleně ž dětsky nadšená Divize : 12. Hodnost v divizi : 12. člen Cíl : být kapitánkou 12. a pokračovat v Mayuriho práci _________________________________ Schopnosti : Má obrovské znalosti z lidského těla i duše. Pár zásahy vám může způsobit bolest nebo třeba ochromit ruku na pár dní. Zná reflexivní body a specializuje se na způsobení co největší bolesti s co nejmenším zraněním a naopak co nejmíň bolesti ale orovská zranění. Jako Mayuri ráda používá různé jedy drogy a chemické látky na své soupeře a spoustu jich má od Mayuriho. Je velice mrštná a proklouzne vám jako had.Rozdělte všech 35 bodů Zanjutsu - 10
Hadō - 4 Bakudō - 4
Léčení - 3
Shunpo - 4
Reiryoku - 10 Zanpakutō Jméno : Risuningu no geijutsu Typ Zanpakutō : Zvuková Normální vzhled : - Spoiler:
Vzhled v Shikai : - Spoiler:
Schopnosti v Shikai : V shikai mám oči překryté kovovou páskou. Řídím se pomocí reiatsu, sluchem a vibracemi. Čepel má podobu dvou tenkých drátu tak tenkých že jsou ostré samy o obě a i špatně viditelné. Pod nimi jsou přivázané dvě kuličky. Když škubnu svou zanpakutou kuličky uhodí do čepelí a ty se rozrezonují. Vydávají velice vysoký a velice hlasitý až štiplavý tón. Ten kdo tento tón uslyší prakticky po dobu rezonace přichází o sluch zároveň tento zvuk má zvláštní schopnost že se této osobě udělá zle (na omdlení) a kdo je moc blízko může opravdu omdlít. Funguje to jako rozptýlení ale spíš než to zpomalení a pomatení soupeře, pro druhou schopnost zanpaktou. Z kruhu na rukojeti "vyšlu" na soupeře žlutý kruh energie který reaguje na mě čím blíž jsem tím víc se smrští. Pravá podoba : Vnitřní svět : - Spoiler:
_________________________________ Životopis / Příběh : Zemřela jsem v 23 letech. Byla jsem docela šťastná a spokojená se svým životem, studentka, se spoustou přátel a řádně jsem si užívala života neměla jsem potřebu se zamilovávat a žila jsem se dvě kamrádkami v bytě. Měla jsem velkého psa a dost peněz od rodičů a z práce. Svoje rodiče sem měla moc ráda jezdila jsem k nim často na návštěvu. Měla jsem mladšího bratra se kterým jsem tou dobou dobře vycházela. Zemřela jsem při vlakové nehodě zemřel i můj čtyřnohý přítel ale z toho se stal hollow. Já se prakticky hned dostala do seireitei, kde se mě chopil Mayuri. Byla jsem jeho pokusná myš několikrát jsem při pokusech zemřela ale oni si mě zase poskládali. Bohužel při jednom pokusu došlo k výbuchu a já přišla o nohu a ruku. Teda ne úplně. Zůstaly mi z pravé ruky a nohy kosti a chrupavky kupodivu s nima stále můžu hýbat a normálně je používat ale musím brát silná anestetika. Nosím přes ně něco jako kovovou protézu abych neděsila lidi. Ale stejně jsem většinou zašitá v laborce nad Mayuriho materiály. Byla jsem jeho pokus a vím co je to peklo... v jeho rukách se mi děly nejstrašnější noční můry ovšem časem jsem se stala jeho 3. důstojnicí levou rukou. Po jeho smrti jsem byla několikrát degradována za neuposlechnutí rozkazu (možná že díky tomu jsem přežila). Nyní jsem 12. člen a Mayuriho odkaz stejně jeho dokumentům nikdo jiný pořádně nerozumí. Obrázek : - Spoiler:
obrázky dodám časem musím si je nakreslit jinak zatím tady popis: Vysoká, štíhlá, černo-bílé tetování na obličeji (něco jako měl Mayuri), zelené oči, zlatavě béžové rozcuchané vlasy, na uniformu nosí bílý plášť a na čele má ochrané brýle. Zanpakutou je slepá.
- Spoiler:
Naposledy upravil Mamachi dne Sat Feb 19, 2011 6:57 pm, celkově upraveno 4 krát | |
|
Chappi Moderator
Počet příspěvků : 158 První přihlášení : 24. 11. 10
Character Sheet Informace:
| Předmět: Re: Kurushimi wa Eiendesu Wed Dec 22, 2010 12:59 pm | |
| Schopnost zanpakuto mi připadá skoro stejná jakou má kapitán 12 divize.No ale budiž...Pokud chceš mít v shikai 2 schopnosti tak musíš mít v zanjutsu alespon 10 bodů | |
|
Mamachi Nováček
Počet příspěvků : 17 První přihlášení : 19. 12. 10
| Předmět: Re: Kurushimi wa Eiendesu Sat Dec 25, 2010 8:10 pm | |
| Tak tedy edit a jinak kapitánovy schopnosti sem doteď neznala moje chyba, ale spíš bych řekla že typově stejná zanpakuto (zvuková) ale schopnosti uplně jiný akorát založený na zvuku . ^_^ | |
|
Chappi Moderator
Počet příspěvků : 158 První přihlášení : 24. 11. 10
Character Sheet Informace:
| Předmět: Re: Kurushimi wa Eiendesu Sun Dec 26, 2010 6:15 pm | |
| No dobrá, char máš v pořádku, takže už můžeš hrát | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Kurushimi wa Eiendesu | |
| |
|