~ Bleach Rpg ~
Vítejte na stránce o Bleachi , respektive o Bleach RPG .
O co jde ? : Toť dobrá otázka . Hra využívá takzvaný systém jménem " Roleplay " , textová hra zaměřená právě na velmi známé anime / mangu Bleach . Pokud jste podobnou hru nikdy neviděli a chtěli by jste to zkusit najeďte si na sekci Informace o hře , kde najdete veškeré info , které potřebujete vědět ( včetně pravidel samotných ) . Poslední a důležitý krok, který Vám chci ihned připomenout, je Registrace. . Věřím že to všechno hravě zvládnete a brzy se připojíte k řadám dalších hráčů našich stránek.
~ Bleach Rpg ~
Vítejte na stránce o Bleachi , respektive o Bleach RPG .
O co jde ? : Toť dobrá otázka . Hra využívá takzvaný systém jménem " Roleplay " , textová hra zaměřená právě na velmi známé anime / mangu Bleach . Pokud jste podobnou hru nikdy neviděli a chtěli by jste to zkusit najeďte si na sekci Informace o hře , kde najdete veškeré info , které potřebujete vědět ( včetně pravidel samotných ) . Poslední a důležitý krok, který Vám chci ihned připomenout, je Registrace. . Věřím že to všechno hravě zvládnete a brzy se připojíte k řadám dalších hráčů našich stránek.
~ Bleach Rpg ~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~ Bleach Rpg ~

- Herní FFRPG fórum na motivy mangy Bleach -

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Vítejte na fóru založené na tématice Bleach. Baví vás toto anime a neměli jste nikdy možnost si něco podobného zahrát? Tak neváhejte a přidejte se!

Nagoya

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Yakumo
Admin
Admin
Yakumo

Počet příspěvků : 555
První přihlášení : 07. 11. 10
Věk : 31

Character Sheet
Informace:

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeThu Dec 16, 2010 9:11 pm

Nagoya    2cfpkck

Naposledy upravil Light dne Fri Dec 17, 2010 7:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
https://shinigami-world.forumczech.com
Yakumo
Admin
Admin
Yakumo

Počet příspěvků : 555
První přihlášení : 07. 11. 10
Věk : 31

Character Sheet
Informace:

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeThu Dec 16, 2010 9:12 pm

Tawara Kensei..

Pomalu , ale jistě si prošel bránou , objevil ses ve městě Nagoya , které leží nedaleko Karakura Townu.. Běžné a vcelku větší městečko stejně jako Hirashi , zrovna byla noc a ty sis jen tak stál uprostřed ulice .. Kam teď ? Možná vyskočit na nějakou budovu a porozhlédnout se okolo.
Návrat nahoru Goto down
https://shinigami-world.forumczech.com
Kakuza-chan
Expert
Expert
Kakuza-chan

Počet příspěvků : 266
První přihlášení : 04. 12. 10

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeThu Dec 16, 2010 9:25 pm

Tawara Kensei

Uprostřed noci jsem se vynořil kdo ví kde, v městečku Nagoya kde by se alespoň teoreticky měli nalézat ti dva Hollow co hledám. Moc jsem naší výzvědné síti sice nevěřil, ale za zkoušku to stálo. Proto jsem hned poté co jsem opustil bránu vyskákal na nejbližší vysokou budovu a rozhlédl se kolem. Současně jsem se také snažil zachytit nějaké Hollow popřípadě pokřivené reiatsu. Své vlastní jsem přitom ukrýval jak nejlépe jsem dovedl.
Návrat nahoru Goto down
Chappi
Moderator
Moderator
Chappi

Počet příspěvků : 158
První přihlášení : 24. 11. 10

Character Sheet
Informace:

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 11:11 am

Tawara Kensei...

Po nějaké chvilce si ucítil silné reiatsu, vypadalo to na hollowa.Z dálky jsi slyšel nějaký křik ženy, její hlas byl plný strachu.

Hollow 1,2

Objevil jsem se před ženou, která byla vyděšená, řvala tak hlasitě, že mě rozbolela hlava.Chytl jsem ji za hrdlo a a začal ji dusit.Začal jsem se šílenecky smát, konečně zmlkla.Budeš si s ní ještě hrát nebo ji konečně sežereme ?Ozval se druhý hollow a začal mrskat svým krysím ocáskem.Vypadalo, že se dost nudí.

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
Expert
Expert
Kakuza-chan

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 11:14 am

Tawara

Okamžitě jsem s ukrytým Reiatsu vyrazil k Hollow plnou rychlostí. Dával jsem si ale pozor, abych se k nim dostal zezadu a nemohli mě hned spatřit. K útoku jsem si vyhlédl toho co držel onu dívčinu.
Genkotsu: Ishi
přepl jsem se na cestu pěsti a plnou silou své techniky ho udeřil do ramene ruky kterou jí držel s úmyslem nadělat mu z ní fašírku(Zároveň jsem také musel přestat skrývat své reiatsu).
Návrat nahoru Goto down
Chappi
Moderator
Moderator
Chappi

Character Sheet
Informace:

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 11:39 am

Tawara..

Hollowé do poslední chvíle nevěděli o tvé přítomnosti, tvůj úder se ti povedl.Díky tvému zásahu hollow upustil žemu na zem a skučel bolestí.Jeho ruka nevypadala zrovna nejlépe.

Hollow 1,2

Skučel jsem bolestí, necítil jsem moji levou ruku, kterou mi ten proklatý shinigami zasáhl.Držel jsem se za tu ruku a nenávistně jsem se podíval na toho týpka v černým kimonu.Za tohle mi zaplatíš , shinigami.Řekl jsem zlostně a ohnal se svým ocasem po něm.Bod, který byl na konci mého ocasu mířil přímo na jeho srdce.
Mezitím druhý hollow někam zmizel i jeho reiatsu nešlo cítit...
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
Expert
Expert
Kakuza-chan

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 12:20 pm

Tawara

Hehehehehee
začal jsem se smát po zásahu, načež jsem strčil nohy pod sebe a oběma jsem se odrazil od jeho ramene tak abych v saltu proletěl nad ním a dopadl těsně za tu ženu(měl bych se tak vyhnout ocasu). Tu jsem popadl za bundu nebo co má a šetrně jí hodil někam na stranu dál od boje.

Máš možnost se vzdát a jít se mnou dobrovolně obludo
věnoval jsem mu svůj nejvražednější úsměv a přitom jsem si dával pozor odkud na mě vyběhne ten druhej.
Návrat nahoru Goto down
Chappi
Moderator
Moderator
Chappi

Character Sheet
Informace:

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 12:34 pm

Hollow 1,2

Zasmál jsem se jeho slovům a vyrazil jsem po něm. Bodák jsem už měl připravený, chtěl jsem toho proklatého shinigamiho roztrhat a sníst.Za tu ruku mi zaplatí.Olízl jsem se a mrštil ocasem po tom parchantovi.
Země se nějak divně otřásala.Najednou z ní vyjel krysí ocas a obmotal Tawarovu nohu.Pod shinigamim se ozýval škodolibí pisklavý smích.
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
Expert
Expert
Kakuza-chan

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 12:39 pm

Tawara
-předpokládejme že míří na srdce...

Chtěl jsem tomu zmetkovy normálně uskočit z cesty ale tak nějak zasáhl onen krysák schovaný pod zemi který mi ocasem omotal nohu.
Cesta pohybu srá.i
zařval jsem když jsem se na omotané noze otočil o devadesát stupňů kolem vlastní osy tak aby mě jeho ocas těsně minul, načež jsem jej za něj popadl a pokusil se onou špičkou ubodnout ocas panu krysákovi.
Návrat nahoru Goto down
Chappi
Moderator
Moderator
Chappi

Character Sheet
Informace:

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 1:44 pm

Hollow 1,2

Krysák mrštně zalezl do země i se svým ocasem,za nějakou chvíli vyskočil ze země a chtěl překvapit shinigamiho ze zadu.Svůj tesák už měl připraven, chtěl se do toho týpka zakousnout.Útok se mu ale nevyvedl on spadl a svalil se na shinigamiho.
Hollow s bodákem (říkejme mu škorpion) Tawaru díky tomu , že se držel jeho ocasu vytáhl ze sevření jeho kumpána.Švihal ocasem jak zběsilý, chtěl se Tawary zbavit.

//Shrneme si to - krysa se válí na zemi, Škorpion je jako beze smyslů zbavených.Máš šanci jednoho zneškodnit...
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
Expert
Expert
Kakuza-chan

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 5:15 pm

Tawara

Zatímco krysák se válel po zemi já jsem létal vzduchem na škorpíkově ocasu. Pro mě byla volba koho se pokusit vyřídit jasná, krysák a jeho schovávání se v zemi bylo mnohem problémovější než škorpion a tak jsem se jeho ocasu pustil tak abych vyletěl do vzduchu a rovnýma nohama dopadl na krysákovo břicho
Cesta nohou jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zařval jsem a plnou silou jsem se od jeho břicha odrazil pět do vzduchu abych uhnul útočícímu ocasu. Nechtěl jsem ho zabít jen dostat do bezvědomí.
Návrat nahoru Goto down
Chappi
Moderator
Moderator
Chappi

Character Sheet
Informace:

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 6:24 pm

Hollow 1,2

Ty parchante.... zařval škorpion z plných plyc y vyrazil opět proti tobě.I když měl jednu ruku zlomenou stále byl velice silný a nebezpečný.Navíc jeho vztek se vstupnoval, jeho údery byli stále agresivnější (bersekr style).Ocasem zběsile mával všude okolo, svým bodákem na konci rozbíjel vše, co mu přišlo do cesty.
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
Expert
Expert
Kakuza-chan

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 6:39 pm

Tawara

Cesta pohybu ma.ore
zasmál jsem se a dal se na ústup před útočícím škorpionem. Snažil jsem se vyhýbat jeho ocasu dost dlouho na to abych...
Tady...
vzhledem k tomu že stojí čelem ke mě jeho ocas má místo kam nedosáhne, nebo by alespoň neměl. Vyrazil jsem tedy v okamžiku kdy jeho ocas zasáhl zemi kousek vedle mě přímo proti jeho hrudi s úmyslem ho pořádně praštit pořádně ho praštit do břicha nebo mu rozdrzdriti další klub tentokrát v noze.
Genkotsu: Ishi
Návrat nahoru Goto down
Chappi
Moderator
Moderator
Chappi

Character Sheet
Informace:

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 7:03 pm

Hollow 1,2

Arogantně jsem se uchechtl a chytl jeho ruku.Na ten stejný trik ti nenaletím. Pevně jsem držel jeho ruku, chtěl jsem mu ji rozdrtit.To bylo pouze na odlákání pozornosti.Bodákem jsem ho bodl do stehna a vítězně jsem se na něj usmál.Najednou se mi však zatmívalo před očima, věděl jsem , že tohle je můj limit.Odstrčil jsem shinigamiho a potácel se odtud pryč.Naposledy jsem se otočil k tomu týpkovi , co mi zlomil tu ruku, zařval na něj a zmizel ....

//Tawara: Jed se během chvilky rozšířil do celého tvého těla, nemohl jsi se svým tělem pohnout. Za chvilku ale tato paralýza zmizela.Měl jsi dvě možnosti - sledovat toho polomrtvého hollowa nebo vzít toho druhého omráčeného a splnit misi.Tvůj stav ale také není perfektní, na pár místech jsi poškrabaný,stehno ti docela slušně krvácelo.Volba je na tobě.
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
Expert
Expert
Kakuza-chan

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 7:13 pm

Tawara

Kur...
zanadával jsem když mě chytil za zápěstí. Vážně jsem nečekal že je tak rychlej, v tom mě zasáhl jeho bodec do nohy a paralyzoval mě, načež se Hollow dal na útěk. trvalo to docela dlouho než paralýza zmizela a já se mohl pohnout. Okamžitě jsem si urval kus nohavice a dal se do obvazování nohy, přičemž jsem spustil vysílačku.(Light-sama říká že ji mám Very Happy)

Tady člen 11. divize Tawara, dostal jsem jednoho z těch Hollow, ale druhý je na útěku. Žádám 12. divizi o převzetí prvního balíčku a svolení pronásledovat toho druhýho zm.da
Návrat nahoru Goto down
Chappi
Moderator
Moderator
Chappi

Character Sheet
Informace:

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 7:19 pm

12. Divize

Mission Complete.Ihned se s hollowem vrat´te do Soul Society.S tím druhým Hollowem si poradí jednotka v Human World...Vysílačka lupla a před Tawarem se objevil portal do SS...
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
Expert
Expert
Kakuza-chan

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 7:22 pm

Tawara

Zatvářil jsem se jako bych mluvil s blbcem.
Ještě jednou, tady člen 11. divize Tawara, žádám 12. divizi o převzetí zásilky a povolení ulovit toho druhého Hollow
zopakoval jsem tónem který ani náhodou nebyl žádost.
Návrat nahoru Goto down
Chappi
Moderator
Moderator
Chappi

Character Sheet
Informace:

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 7:36 pm

???

Vystoupil jsem z portálu a přátelsky se usmál na Tawaru.Dlouho jsme se neviděli Tawaro - kun .Čupl jsem si k tomu ormáčenému hollowi a začal si ho dychtivě prohlížet.Přitom jsem zběsile něco čmáral a psal do notesu.Výborně.Z portálu vyběhli dva shinigami, kteří vzali hollowa a odnesli ho portálem do SS.Dobrá práce...řekl jsem Tawarovi a prohlížel si jeho zranění na stehně.Přiložil jsem ke zranění ruce, zabrblal pár nesmyslných veršů a snažil se mu tu ránu uzdravit.Neovládal jsem sice nějak perfektně uzdravovací kido ale nějaké ty základy jsem uměl.Mám rozkaz od kapitána aby ses okamžitě k němu dostavil...
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
Expert
Expert
Kakuza-chan

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 7:38 pm

Tawara

To počká
zavrčel jsem a snažil se vycítit toho Hollow
Řekněte kapitánovi že hned jak dokončím svou práci tak se k němu dostavím
s tím jsem vyběhl směrem kde jsem cítil toho druhého Hollow. Vlastní Reiatsu jsem opět ztáhl na minimum.
Návrat nahoru Goto down
Chappi
Moderator
Moderator
Chappi

Character Sheet
Informace:

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 7:51 pm

???

Ach, doufal jsem , že to bude po dobrým.Začal jsem předříkávat divnou báseň.Poté jsem namířil prst na Tawaru a zašeptal do větru: Rikujōkōrō.Kido ho spoutalo a já pomalu šel k němu.Kapitán jasně nařídil aby ses k němu ihned dostavil.Můžeš si vybrat.Půjdeš dobrovolně... a nebo násilím.Psychopaticky jsem se usmál a namířil prst k jeho spánku.

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
Expert
Expert
Kakuza-chan

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 7:53 pm

Tawara

Ty jeden haj...okamžitě mě pust nebo z tebe nadělám trhací kalendář
začal jsem naštvaně řvát a z minima přešel okamžitě na maximální hodnoty svého Reiatsu. Kido se mi ale patrně rozbít nepodařilo.
Návrat nahoru Goto down
Chappi
Moderator
Moderator
Chappi

Character Sheet
Informace:

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitimeSat Dec 18, 2010 8:05 pm

???

Zklamal jsi mě Tawaru kun, čekal jsem od tebe víc než jen silná slova a nadávky.Nedáváš mi jinou možnost, Suimin.Díky kouzlu za chvilku Tawara usnul, zrušil jsem Bakudo a vzal Tawaru na záda.Poté jsem společně s Tawarem na zádech prošel do SS.

Suimin - uspávací kido.

//Už piš normálně do SS, probudíš se v nemocnici....
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Nagoya    Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nagoya    Nagoya    I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nagoya
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
~ Bleach Rpg ~ :: Mimo forum :: Koš-
Přejdi na: