| Ashe Kenten | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
OuYee Nováček
Počet příspěvků : 24 První přihlášení : 13. 11. 10
| Předmět: Ashe Kenten Thu Dec 16, 2010 5:35 pm | |
| Jméno : Ashe Kenten Přezdívka : ( Nepovinné ) Věk : 115 (20) Fobie : Tafefóbie fóbie z pohřbení za živa. Povaha : Nespoutaná,Je pro každou blbost,Má ráda saké.Je trošku jako Inoue Orihime. Divize : 10 Hodnost v divizi : Člen Cíl : Stát se kapitánkou a dosáhnout ban-kaie. _________________________________ Schopnosti : Zanjutsu - 10
Hadō - 10
Bakudō - 0
Léčení - 0
Shunpo - 10
Reiryoku - 5 Zanpakutō Jméno : Tahabata Typ Zanpakutō : Projektilová,Ledová,Šípy jsou v toulci prvně jich je asi 30 s každým vystřeleným šípem se utvoří další takže musím vydat trošku reiatsu aby se utvořil další ledový šíp. Normální vzhled : http://www.jap-swords.com/foto/mece/katana-4_uvod.jpg Vzhled v Shikai : Na obrázku postavy. Schopnosti v Shikai : Zanpakuto se promění na Luk z ledu jehož střely dokážou pomalu zmrazit oblast kde se zapíchly. Ledová smršť smrti - vystřelí po nepříteli hodně šípů jenž jsou naváděné uživatelem a při doteku vybuchují po výbuchu se roztříští na mnoho krystalků z ledu které sou taky navaděné myslí .. hodně ostrých. Pravá podoba : http://www.inetgrafx.at/gallery/albums/userpics/10001/normal_meduzarts_asmodian_close_up_hr.jpg Vnitřní svět : http://communitylink.reviewjournal.com/lvrj/090/FSLO-1030571370-127090.jpg_________________________________ Životopis / Příběh : Ashi zabil silný hollow z bodákem který už je dávno po smrti zabil ho totiž nějáký pěkný shinigami.V rukongai byla strašně chudá kradla jednou po ní šel řezník se sekáčkem jen tak tak utekla.Poté si jejího talentu všimla bohatá rodinna která ji adoptovala a poslala na Akademii Shinigami.Od té doby se zadařilo a Ashe začala trénovat své schopnosti po delší době jednoho krásného dne objevila svou zanpakuto po pár dnech se naučila shikai.Jakmile vystudovala akademii nastoupila do 10.divize. Obrázek : http://ossweb-img.qq.com/images/lol/wallpapers/Ashe_1680x1050.jpg
Naposledy upravil ouyee dne Fri Dec 17, 2010 7:27 pm, celkově upraveno 6 krát | |
|
| |
Kakuza-chan Expert
Počet příspěvků : 266 První přihlášení : 04. 12. 10
| Předmět: Re: Ashe Kenten Thu Dec 16, 2010 6:56 pm | |
| | |
|
| |
OuYee Nováček
| Předmět: Re: Ashe Kenten Thu Dec 16, 2010 7:08 pm | |
| Mě to napadlo kdysi dávno .......... ten luk | |
|
| |
Phate69 Game Master
Počet příspěvků : 475 První přihlášení : 04. 12. 10
| Předmět: Re: Ashe Kenten Thu Dec 16, 2010 7:17 pm | |
| Tvá postava řídí kdy šípy vybouchnou a kam poletí střepiny? | |
|
| |
Chappi Moderator
Počet příspěvků : 158 První přihlášení : 24. 11. 10
Character Sheet Informace:
| Předmět: Re: Ashe Kenten Thu Dec 16, 2010 8:26 pm | |
| - ouyee napsal:
- Mě to napadlo kdysi dávno .......... ten luk
Nekecej, beztak si to okopčil ode mě z RoSka a nebo od Soula //Takže, char jsem si přečetl. Normální vzhled: Luk - wtf ? pokud vím, tak všechny zanpakuto, který jsou v normálním vzhledu tak jsou většinou katany, wakizashi.. Navíc co budeš v téhle formě střílet ? Shikai - k tomu nic nemám až na to co budeš střílet... chtělo by to také nějak rozepsat jak ten šíp tvoříš.
Naposledy upravil chappi dne Thu Dec 16, 2010 8:38 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
| Předmět: Re: Ashe Kenten Thu Dec 16, 2010 8:28 pm | |
| Pokud neuděláš to , co jsem ti řekl OY , tak ti tu postavu neschválím - Btw : Duch Zanpakutou už je zabranej.. dávno docela | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Ashe Kenten Thu Dec 16, 2010 8:30 pm | |
| Spíš by mě zajímalo, proč všichni v desítce musej mít mermomocí ledovou zanpakutou. Teď to neplatí jen tady, ale obecně na všech fórech... | |
|
| |
Takeru Takahashi™ Nováček
Počet příspěvků : 65 První přihlášení : 24. 11. 10 Věk : 29 Bydliště : Czech Republic
| Předmět: Re: Ashe Kenten Thu Dec 16, 2010 10:41 pm | |
| Hele Ly? On má v Zanjutsu jen 10 bodů, tedy smí mít pouze jeden útok v Shikai, pokud se nepletu ne? | |
|
| |
OuYee Nováček
| Předmět: Re: Ashe Kenten Fri Dec 17, 2010 1:06 pm | |
| Pokud neuděláš to , co jsem ti řekl OY , tak ti tu postavu neschválím Very Happy (to je právě to xD) | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Ashe Kenten Fri Dec 17, 2010 4:45 pm | |
| OuYee, střely navádí uživatel zanpakutou? A když expldují, střepiny letí jedním směrem nebo do všech stran? | |
|
| |
OuYee Nováček
| Předmět: Re: Ashe Kenten Fri Dec 17, 2010 5:14 pm | |
| Jedním.Přímo na nepřítele. | |
|
| |
Chappi Moderator
| Předmět: Re: Ashe Kenten Fri Dec 17, 2010 6:17 pm | |
| Takže: Chtělo by to trošku více rozepsat povahu, pochybuji , že její povahu charakterizují 3 slova. Co se týče zanpakuto bylo by dobré kdyby jsi doplnil vzhled zanpakuto v normálu.Také by mě zajímalo jak ty šípy tvoříš a z jakého jsou materiálu. Životák je hodně stručný,chtělo by toho víc připsat.Těch pár řádků navíc tě nezabije.
| |
|
| |
Chappi Moderator
| Předmět: Re: Ashe Kenten Fri Dec 17, 2010 7:27 pm | |
| Nebudu tě už víc trápit, nic lepšího už od tebe čekat nemůžu (věta by Lyall ) POVOLENO | |
|
| |
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
| Předmět: Re: Ashe Kenten Wed Jan 26, 2011 12:15 pm | |
| Pokud se OY do tří dnů neozveš, tak ti tu postavu smažu.. (Tzv.. Můžeš mě kontaktovat na skypu, ICQ a nebo PM).. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Ashe Kenten | |
| |
|
| |
| Ashe Kenten | |
|