~ Bleach Rpg ~
Vítejte na stránce o Bleachi , respektive o Bleach RPG .
O co jde ? : Toť dobrá otázka . Hra využívá takzvaný systém jménem " Roleplay " , textová hra zaměřená právě na velmi známé anime / mangu Bleach . Pokud jste podobnou hru nikdy neviděli a chtěli by jste to zkusit najeďte si na sekci Informace o hře , kde najdete veškeré info , které potřebujete vědět ( včetně pravidel samotných ) . Poslední a důležitý krok, který Vám chci ihned připomenout, je Registrace. . Věřím že to všechno hravě zvládnete a brzy se připojíte k řadám dalších hráčů našich stránek.
~ Bleach Rpg ~
Vítejte na stránce o Bleachi , respektive o Bleach RPG .
O co jde ? : Toť dobrá otázka . Hra využívá takzvaný systém jménem " Roleplay " , textová hra zaměřená právě na velmi známé anime / mangu Bleach . Pokud jste podobnou hru nikdy neviděli a chtěli by jste to zkusit najeďte si na sekci Informace o hře , kde najdete veškeré info , které potřebujete vědět ( včetně pravidel samotných ) . Poslední a důležitý krok, který Vám chci ihned připomenout, je Registrace. . Věřím že to všechno hravě zvládnete a brzy se připojíte k řadám dalších hráčů našich stránek.
~ Bleach Rpg ~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~ Bleach Rpg ~

- Herní FFRPG fórum na motivy mangy Bleach -

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Vítejte na fóru založené na tématice Bleach. Baví vás toto anime a neměli jste nikdy možnost si něco podobného zahrát? Tak neváhejte a přidejte se!

Akademie

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Yakumo
Admin
Admin
Yakumo

Počet příspěvků : 555
První přihlášení : 07. 11. 10
Věk : 31

Character Sheet
Informace:

Akademie Empty
PříspěvekPředmět: Akademie   Akademie I_icon_minitimeTue Dec 07, 2010 3:24 pm

Akademie Rsr19i

* Tato akademie se nachází poblíž Seireitei , vlastně je téměř hned vedle ní .. Akademie je na tom vcelku těžko , dobří studenti odcházejí a ti horší naopak přicházejí , v poslední době někdo dokonce pronesl , že se s takovou akademie brzy uzavře a to i kvůli Senseiům , kteří odcházejí a odcházejí .. Každý v okolí ví , kde se tato akademie nachází a to už například , proto že jejich synové či dokonce oni samotní do téhle akademie chodili .
Návrat nahoru Goto down
https://shinigami-world.forumczech.com
Adop1011
Nováček
Nováček

Počet příspěvků : 59
První přihlášení : 08. 11. 10

Character Sheet
Informace:

Akademie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Akademie   Akademie I_icon_minitimeTue Dec 07, 2010 9:02 pm

zero
Stal som pred akademiov a pomaly sa oddaval spomienkam.
V dalsom momente do mna drgol nejaky shinigami, takze som sa do nich uz znova nedokazal ponorit. Nadychol som sa a vstupil dnu. Vobec som netusil, co ma tam caka..
Návrat nahoru Goto down
Yakumo
Admin
Admin
Yakumo

Character Sheet
Informace:

Akademie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Akademie   Akademie I_icon_minitimeWed Dec 08, 2010 1:25 pm

Vedoucí

Okamžitě jsem tě zaznamenal a gestem rukou ti naznačil ,že máš jít blíže , aby ti mohl všechno vysvětlit .. Eh , eh.. Zero , Zero Rawashu ? Pan Kuchiki nás již informoval prý nám budeš v dnešním dnu vypomáhat .. Seznámím tě s úkolem , se všemi studenty půjdeme do uměle vytvořeného světa , kde vypustíme mechanické Hollowy , tvým úkolem bude zaměstnat , jednu skupinu ze čtyřech .. Ostatní jdou totiž jinam .. Až je prozkoušíš ,všechno jim řekneš a opět je přivedeš zpět.. Poměrně lehký úkol , ne ? Dokončil jsem a poté už jen čekal na Zerovu reakci .
Návrat nahoru Goto down
Adop1011
Nováček
Nováček

Character Sheet
Informace:

Akademie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Akademie   Akademie I_icon_minitimeWed Dec 08, 2010 2:08 pm

ZERO
Eh, ukol pre primitivou. Povedal som nahlas a len prikivol. Samozrejme, aspon si trocha potrenujem. Dodal som a vykrocil rovno.
Kolky su v tej 4 skupine?
Návrat nahoru Goto down
Yakumo
Admin
Admin
Yakumo

Character Sheet
Informace:

Akademie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Akademie   Akademie I_icon_minitimeThu Dec 09, 2010 3:52 pm

Vedoucí

Tři , tři budou v té skupině.. Řekl jsem trošku tvrdším hlasem a pak dodal.. Všechno začne za pár minut , takže se hoď do pohody a pojď za mnou.. Dokončil jsem a šel směrem do neznáma , pravděpodobně spolu i se Zerem.
Návrat nahoru Goto down
Adop1011
Nováček
Nováček

Character Sheet
Informace:

Akademie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Akademie   Akademie I_icon_minitimeMon Dec 13, 2010 8:29 pm

Zero
Prikivol som a hlasne zyvol. Ah, to bude nuda. Tie lami pojdu urcite do 11. Nedokazu ani aktivovat zanpakatou. pokracoval som smerom do neznama a frflal.
Návrat nahoru Goto down
Yakumo
Admin
Admin
Yakumo

Character Sheet
Informace:

Akademie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Akademie   Akademie I_icon_minitimeWed Dec 15, 2010 4:24 pm

Vedoucí

Jen jsem se tiše zasmál ,ale to už však stáli u obrovské brány , na kterou jsem položil svou ruku a ta se hned na to otevřela.. Vítej Zero , zde budou probíhat zmiňované zkoušky. Řekl jsem a ty sis zatím mohl prohlídnout obrovské město a také mnoho ječících harantů . Tak děti , můžete jít , říkat vám to znovu už nemá cenu.. Dokončil jsem a pak už jen čekal na Zera.
Návrat nahoru Goto down
Yakumo
Admin
Admin
Yakumo

Character Sheet
Informace:

Akademie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Akademie   Akademie I_icon_minitimeWed Jan 26, 2011 12:09 pm

_________

Jestli Adope nepostneš do třech dní, tak tvá postava bude vyřazena z příběhu... Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Akademie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Akademie   Akademie I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Akademie
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
~ Bleach Rpg ~ :: Hrací místnosti :: Soul Society :: Herní místnost :: Rukongai-
Přejdi na: