| Akademie | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
Character Sheet Informace:
| Předmět: Akademie Tue Dec 07, 2010 3:24 pm | |
| * Tato akademie se nachází poblíž Seireitei , vlastně je téměř hned vedle ní .. Akademie je na tom vcelku těžko , dobří studenti odcházejí a ti horší naopak přicházejí , v poslední době někdo dokonce pronesl , že se s takovou akademie brzy uzavře a to i kvůli Senseiům , kteří odcházejí a odcházejí .. Každý v okolí ví , kde se tato akademie nachází a to už například , proto že jejich synové či dokonce oni samotní do téhle akademie chodili . | |
|
| |
Adop1011 Nováček
Počet příspěvků : 59 První přihlášení : 08. 11. 10
| Předmět: Re: Akademie Tue Dec 07, 2010 9:02 pm | |
| zero Stal som pred akademiov a pomaly sa oddaval spomienkam. V dalsom momente do mna drgol nejaky shinigami, takze som sa do nich uz znova nedokazal ponorit. Nadychol som sa a vstupil dnu. Vobec som netusil, co ma tam caka.. | |
|
| |
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
| Předmět: Re: Akademie Wed Dec 08, 2010 1:25 pm | |
| Vedoucí
Okamžitě jsem tě zaznamenal a gestem rukou ti naznačil ,že máš jít blíže , aby ti mohl všechno vysvětlit .. Eh , eh.. Zero , Zero Rawashu ? Pan Kuchiki nás již informoval prý nám budeš v dnešním dnu vypomáhat .. Seznámím tě s úkolem , se všemi studenty půjdeme do uměle vytvořeného světa , kde vypustíme mechanické Hollowy , tvým úkolem bude zaměstnat , jednu skupinu ze čtyřech .. Ostatní jdou totiž jinam .. Až je prozkoušíš ,všechno jim řekneš a opět je přivedeš zpět.. Poměrně lehký úkol , ne ? Dokončil jsem a poté už jen čekal na Zerovu reakci . | |
|
| |
Adop1011 Nováček
| Předmět: Re: Akademie Wed Dec 08, 2010 2:08 pm | |
| ZERO Eh, ukol pre primitivou. Povedal som nahlas a len prikivol. Samozrejme, aspon si trocha potrenujem. Dodal som a vykrocil rovno. Kolky su v tej 4 skupine? | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Akademie Thu Dec 09, 2010 3:52 pm | |
| Vedoucí
Tři , tři budou v té skupině.. Řekl jsem trošku tvrdším hlasem a pak dodal.. Všechno začne za pár minut , takže se hoď do pohody a pojď za mnou.. Dokončil jsem a šel směrem do neznáma , pravděpodobně spolu i se Zerem. | |
|
| |
Adop1011 Nováček
| Předmět: Re: Akademie Mon Dec 13, 2010 8:29 pm | |
| Zero Prikivol som a hlasne zyvol. Ah, to bude nuda. Tie lami pojdu urcite do 11. Nedokazu ani aktivovat zanpakatou. pokracoval som smerom do neznama a frflal. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Akademie Wed Dec 15, 2010 4:24 pm | |
| Vedoucí
Jen jsem se tiše zasmál ,ale to už však stáli u obrovské brány , na kterou jsem položil svou ruku a ta se hned na to otevřela.. Vítej Zero , zde budou probíhat zmiňované zkoušky. Řekl jsem a ty sis zatím mohl prohlídnout obrovské město a také mnoho ječících harantů . Tak děti , můžete jít , říkat vám to znovu už nemá cenu.. Dokončil jsem a pak už jen čekal na Zera. | |
|
| |
Yakumo Admin
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Akademie | |
| |
|
| |
| Akademie | |
|