| Sen Mukude | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Cleanercz Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 126 První přihlášení : 03. 12. 10
| Předmět: Sen Mukude Fri Dec 03, 2010 9:58 pm | |
| Jméno : Sen Mukude Věk : vypadá na 21 Fobie : z vyšších lidí než je on (taky že měří jenom 175 cm) Povaha : spolehlivý, mlčenlivý, nechá si leccos nakukat, je nesvůj v ženské přítomnosti Rasa : Arrancar Exp : 200 Číslo : 32 Cíl : Dostat se z nekonečnho koloběhu zrození a smrti _________________________________ Schopnosti : Spoléhá na svojí unikátní schopnost v ressurescionu. Sonido je na stejné úrovni. Cero vůbec nezná a nepouživá, odhadne z 90% bojový styl z povahy nepřítele. Rozdělte 35 bodů " Zanjutsu " - 10 + 1= 11 Sonido - 7 + 1= 8 Cero - 0 Hierro - 7 Reiryoku - 11 + 2= 13
Mise: - Spoiler:
back in black: +2 reiatsu, +1 zanjutsu +1 volný bod " Zanpakutou " : - Spoiler:
Jméno : Gantalaman Příkaz pro uvolnění : Otevři všechny cesty, Gantalamane Vzhled Ressurection :- Spoiler:
Schopnosti v Ressurection : Moje křídla dostanou schopnsot absorbovat z reiatsu útoku 20 procent reiatsu, takže si ho postupem času můžu obnovit, ale nikdy přesáhnout svojí maximální hodnotu. Když mně někdo připraví o křídla, můžou hned narůst ale stzojí mně to 50 procent reiatsu. Meč ovládá světlo a byl stvořen , aby zabíjel, všechyn démonické osoby. To znamená, že když se utká z jiným hollowem jeho síla vzroste o 50%. _________________________________ Životopis : Jako girlian se požíral mnoho duší. Jednoho dne mi prskla maska a já se stal adjuchasem. Snaži lsje mse pořád stát vasto lordem, ale po 20 letech snažení se pořád nic nestávalo. Nakonec jsem si sednul na kámen a začal jsem meditovat. Tohle trval o2 roky, než přišel nějáky Shuren a zeptal se jestli se nechci stát silnějším. Nakonec jsem souhlasil. Přišel se mnou do Las Noches a tam mně pomocí Houkgyouko přeměnil na Arankara a dal mi číslo 32. Obrázek :- Spoiler:
Techniky Shino hakšu- absorbuju 50 procent poškození z celého útoku. Musím se lae na tu techniku 5 sekund soustředit než jí použiju Haki- meč začne zářít celý světlem, a když se čehokoliv dotkne, tak vyletí vlna oslnujicího paprsku. Je to něco jako getsuga, ale musí se dotknout nějákého předmětu, a navíc když se na ten paprsek soupeř podívá tak oslepne na malou chvíli. Dá se použít jednou. Viz obrázek, takhle ten meč vpadá po aktivování techniky. - Spoiler:
Naposledy upravil Cleanercz dne Sun May 22, 2011 5:08 pm, celkově upraveno 23 krát | |
|
| |
Twist Admin
Počet příspěvků : 225 První přihlášení : 28. 11. 10
Character Sheet Informace:
| Předmět: Re: Sen Mukude Sat Dec 04, 2010 12:07 pm | |
| ok. Jen obsazená čísla: 30, 45,50, 48,33. (máš tedy na výběr z: toho zbytku od 32 do 49) nižší zatím nee | |
|
| |
Cleanercz Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Sen Mukude Sun Dec 05, 2010 1:42 pm | |
| | |
|
| |
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
| |
| |
Twist Admin
| Předmět: Re: Sen Mukude Sun Dec 05, 2010 1:52 pm | |
| 175 cm je poměrně dost. Kdyby měřil 150 cm tak neřeknu (to už bych řadila mezi menší a tvá fóbie by pak měla širší rozsah, ale jak chceš) číslo 31 už je taky zabrané. Volná čísla jsou napsaná v : osnova pro tvorbu postav
Schopnost v Ressurection - proti tomu nic nemám jen tohle: Meč ovládá světlo a byl stvořen , aby zabíjel, všechyn démonické osoby. -znamená že na shinigami to bude mít poloviční či menší účinek?
ke tvé technice: budeš jí moc použít jen jednou za celičký souboj. navíc je možné že si to časově blbě spočítáš a aktivuje se moc brzo nebo moc pozdě na obyčejný útok. (koukat do budoucnosti neumíš)
prosím hoď sem ty obrázky jako spoiler nebo je nech normálně zobrazené. Ale né přes odkaz
| |
|
| |
Adop1011 Nováček
Počet příspěvků : 59 První přihlášení : 08. 11. 10
| Předmět: Re: Sen Mukude Sun Dec 05, 2010 2:33 pm | |
| Vasto lorde je asi tak 5 v celom HM, kazdy z nich je minimalne espada, vasto lorde su rodeny k tomu, aby boli vodcami, takze podla mna nemozes byt VL, tot muj nazor , lebo ked ja som sa pytal, bolo mi povedane, ze nim byt nemozem | |
|
| |
Cleanercz Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Sen Mukude Sun Dec 05, 2010 3:28 pm | |
| | |
|
| |
Twist Admin
| Předmět: Re: Sen Mukude Sun Dec 05, 2010 8:25 pm | |
| em...četl jsis co jsem tu psala za dodatky? | |
|
| |
Cleanercz Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Sen Mukude Sun Dec 05, 2010 8:39 pm | |
| a dívla ses na to znovu? co zas proti tomu máš? všechny dodatky jsem splnil. | |
|
| |
Phate69 Game Master
Počet příspěvků : 475 První přihlášení : 04. 12. 10
| Předmět: Re: Sen Mukude Sun Dec 05, 2010 8:58 pm | |
| Cleanere, zálohoval jsi mi postavy?
A k těm Vasto Lordům: Vasto Lorde jsou ta nejkrutější zvířata na světě. Zvířata. Rozhodně nemyslí, mají jen pud sebezáchovy a pud sežrání čehokoliv slabšího... | |
|
| |
Twist Admin
| Předmět: Re: Sen Mukude Sun Dec 05, 2010 9:14 pm | |
| aspoň tohle: ke tvé technice: budeš jí moc použít jen jednou za celičký souboj. navíc je možné že si to časově blbě spočítáš a aktivuje se moc brzo nebo moc pozdě na obyčejný útok. (koukat do budoucnosti neumíš) si nějak přepiš a hoď si to do deníku.
plus, tedy útok na shinigami bude normální a útok na Hollowi -u toho bude tvůj meč působit o 50% škody víc? chápu to dobře? | |
|
| |
Cleanercz Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Sen Mukude Mon Dec 06, 2010 8:00 am | |
| Máš to tma napsaný, že to na hollowy bude působit o 50% větší poškození | |
|
| |
Adop1011 Nováček
Počet příspěvků : 59 První přihlášení : 08. 11. 10
| Předmět: Re: Sen Mukude Mon Dec 06, 2010 4:00 pm | |
| phate: Ale to zviera je uplna ina uroven ako Anici | |
|
| |
Cleanercz Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Sen Mukude Mon Dec 06, 2010 8:47 pm | |
| Mám to už povolený nebo pořád zamítnutý?????? Rád bch si už zahrál totiž | |
|
| |
Twist Admin
| Předmět: Re: Sen Mukude Mon Dec 06, 2010 9:12 pm | |
| no, ještě budu vrtat. Dnes tě už stejně neuvedu (navíc si to chci ještě jednou pročíst) ty křídla a absorbování reiatsu- se bude muset taky omezit. | |
|
| |
Cleanercz Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Sen Mukude Tue Dec 07, 2010 8:09 pm | |
| Jasně a jak to chceš omeit? na absorbování jenom 5% z útoku ne? tak to si tam rovnou můžu napsat že ty křídla jsou jenom na moje zkrášlení | |
|
| |
Twist Admin
| Předmět: Re: Sen Mukude Tue Dec 07, 2010 8:29 pm | |
| ne to ne, klidně 20, ale například to budeš schopen použít jen třikrát za celičký boj. takhle by ses mohl neustále doplňovat bez hranic. jinak ti dnes vytvořim herní msítnost a snad i stihnu první příspěvek
stihla. podívej se do misí | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Sen Mukude | |
| |
|
| |
| Sen Mukude | |
|