poncek Nováček
Počet příspěvků : 15 První přihlášení : 12. 04. 11 Bydliště : Doma :D
| Předmět: Chevaliér el Determingo Tue Apr 12, 2011 12:51 pm | |
| Jméno : Chevaliér el Determingo Přezdívka : Chell Věk : okolo 24 Fobie : nesnáší hady,opovrhuje "nebem a řeči o Bohu",strach z ničeho (jako z nicoty a z toho,že zjistí co to je nic) Povaha : Většinou je klidný,ale je stršně náladový a výbušný.Záchvaty občasného vzteku řeší na svém okolí.Má destruktivní sklony k ničení věcí a budov.Velice rychle se přizpůsobí okolním podmínkám a svou inteligenci skrývá tím,že se chová hloupě.Snaží se o to,aby vypadal ležérně,ale jeho náladová povaha mu to nedovoluje.Když se pro něco nadchne,tak to dotáhne do konce za každou cenu.Je poměrně tvrdohlavý a tvrdě si obhajuje své názory. Rasa : Arrancar Číslo : 35 na pravé straně krku Cíl : Vymítit shinigami do jednoho a ty,kteří budou klást odpor _________________________________ Schopnosti : - Chell je zaměřený spíše na obranu,než-li na útok,od toho se odvíjí jeho schopnosti.Ale když použije Ressurection,tak se jeho schopnosti mění na silné útočné. Zanjutsu " -4 Sonido -9 Cero -6 (střílí jej levým okem) Hierro -10 Reiryoku - 6 Zanpakutou : Jméno : Kerberos Normální vzhled : Příkaz pro uvolnění : Esplodo Kerberos! (Vybouchni Kerberosi!) Vzhled uvolnění: Vzhled Ressurection : Schopnosti v Ressurection : Jeho stříbrné vlasy zčernají a místo klidného výrazu se objevý lehký úsměv,cokoliv donutí vzplanout "pekelným ohněm" , který má velice vysokou intezitu.V této podobě jeho obrana neroste,avšak jeho útočná síla se dost rapidně zvýší oproti normálu.Přestává myslet a pouze šíří destrukci.
Částečné vzplanutí - jakákoliv část jeho těla může zahořet modrým plamenem,který je extrémně žhavý Plamenné přikázání - pravá ruka zahoří tak silně žhavým plamenem,že je až bílého zbarvení (může být hozen) Hranice - vytvoří kolem sebe plamenou stěnu,avšak plamen je tmavě modrý _________________________________ Životopis : Lidské období : Narozen za zimního slunovratu při západu slunce.Měl velice světle bílou okožku i vlasy,které byli stříbřité barvy.Typický albín,avšak jeho povaha byla dost nevyzpytatelná a jeho záchvaty vzteku jej provází pořád.Už od mala jej přitahovala bojová umění,začal je studovat.Ve škole byl průměrný,protože se tam nudil a zábavu viděl pouze v násilí a destrukci.Na základní škole měl problémy kvůli rvačkám a na střední se to ještě zhoršilo.Problémy s policií a časté pokuty případně vazba.Odmaturoval a měl v plánu jít na výšku,avšak v den příjmaček se něco změnilo a on jel jinou cestou.Měl nehodu při které zemřel,spadl na něj betonový sloup,který na něj zhodil nějaký hollow.
Období Hollowa : Nepamatoval si předešlý život,nic nevěděl,cítil pouze strašný hlad.Na nic nečekal a okamžitě začal dělat vše proto,aby jej utišil.To se nedařilo,a tak stále požíral jiné hollowi nebo lidské duše.Po nějaké době se z něj stal Gillian.Z toho období si pamatoval pouze hlasy,které se mu oznívali v hlavě.Nakonec se stal adjucassem a jeho hlad již nebyl hladem,ale honbou po síle.Najednou toužil být silný,což mu nevadilo,a proto se pustil do věčného boje,který nekončil.Jednou k němu přišel zahalený muž s nějakým kamenem či krystalem.Uviděl světlo a z něj se stal Arrancar. Obrázek :
Naposledy upravil poncek dne Wed Apr 13, 2011 6:03 am, celkově upraveno 2 krát | |
|
Phate69 Game Master
Počet příspěvků : 475 První přihlášení : 04. 12. 10
| Předmět: Re: Chevaliér el Determingo Tue Apr 12, 2011 3:14 pm | |
| Tuším, že číslo 35 už někdo má. Prosím, projdi si chary a zkontroluj si to.
Možná by nebylo špatné dát si vyšší reiatsu právě kvůli intenzitě plamene, ale je to jen takový návrh.
Pak bych chtěl vědět, jak vypadá tvá zbraň v ressu, případně jestli útočíš jen zuby nehty a oheň.
Jinak s tebou problém nemám. Přečti Misi a přidej se do místnosti Back in Black. Tvým pkolem bude zabít Aizena a vzít mu Hougyoku. Hodně štěstí. | |
|
poncek Nováček
| Předmět: Re: Chevaliér el Determingo Tue Apr 12, 2011 4:40 pm | |
| Tak jsem to poupravil,ale číslo,které jsem si zvolil,to jsem u nikoho neviděl.Je možné,že jsem to náhodou přehlédl,ale nemyslím si.K mojí první misi,mám normálně psát nepřihlížejíc k již napsaným příspěvkům,nebo se mám začlenit do probíhající hry? | |
|
Phate69 Game Master
Počet příspěvků : 475 První přihlášení : 04. 12. 10
| Předmět: Re: Chevaliér el Determingo Tue Apr 12, 2011 7:27 pm | |
| Dopiš jak a kam jsi doběhl a co uděláš jako první krok (můžeš zůstat v Las Noches nebo jít do Karakury). Já už si tě začlením. | |
|
poncek Nováček
| Předmět: Re: Chevaliér el Determingo Wed Apr 13, 2011 6:05 am | |
| Tak jsem to dotáhl do konce,tu postavu.Myslím,že já s tím víc nenadělál,ale kdyby se něco vyskytlo,tak mně na to upozorni.Jinak dík | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Chevaliér el Determingo | |
| |
|