| Tataname Honasen | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Gin Tousen Nováček
Počet příspěvků : 27 První přihlášení : 01. 02. 11 Věk : 28
| Předmět: Tataname Honasen Wed Feb 02, 2011 10:25 am | |
| Jméno ....... Tataname Honasen Přezdívka ...... Ocioso (měl by to být Lenoch) Věk ..... 46 (vypadá na 27) Fóbie ...... Krysy .. Když uvidím krysu jen z dálky tak jsem skoro paralyzovaný a klepou se mi kolena .......... Chytá mě panická hrůza. Povaha ...... Líná...... Obvykle jsem někde zalezlý a spím. Když nespím jsem veselý hóóódn veselý nikdy netrpím špatnou náladou Divize ...... Osmá divize Hodnost ...... člen Cíl ..... Objevit , Vymyslet a stát se absolutní mist Kido ________________ Schopnosti ..... Když se vypsím jsem docela všímavý ale není to vždy Zanjutsu ..... 10
Reiryouku ...... 4
Hadou ....... 10
Shunpo ...... 1
Léčení ...... 0
Bakudou ...... 10_________________ Zanpakuto - jen doplním ............ (svolám shinkai ...... Ven conmigo)..... Pojď se mnou Jméno ..... Ilusionista (iluzionista) Typ ..... Iluziorní Vzhled ...... Shinkai ...... Schopnosti ...... Dos metros de largo (dlouhý dva metry) ......... Vyvolám iluzi a nepřítel Vidí / Slyší věci o 2metry jinak než jsou....... Například : stojím od jeho hlavy metr ale on mě vidí tři metry od sebe. / Stojím nalevo od něj 2 metry ale on mě vidí přímo před sebou. / Je díra ve skále a on jde do ní ale narazí do skály protože jde o 2 metry mimo. perro mordedor (kousavý pes) Nepřítele to zmate znovu sluch a zrak ......... A díky tomu vidí nepřítel Psy. Aspoň 4 Psy ......... Či jiné zvíře kdyby se vám psi nelíbili. Díky tomu to nepřítele zmate a ten (S trochou štěstí) zaútočí na psy a já ho budu moci zabít. Podoba ...... 1 Vnitří svět ..... ____________________ Životopis ...... Kdysi dávno ....... teda není to tak moc kdysi jsem žil v Rukongaii a to v čísle 12 ano byl jsem v dobré společnosti dobrých lidí. A možná to že jsem měl hodně věcí a skoro nic jsem neměl na starost ze mě udělalo prvotřídního lenocha. Ale i přez lenost jsem na žádost rodičů přihlásil na Akademii shinigami (v "17" letech) . Ale první 4 roky byli děs a hrůza kromě Kido jsem měl hrozné výsledky. Ale pátý rok jsem zabral a díky tomu se ze mě stihl stát i mírně nadprůměrný shinigami. Tedy Shunpo jsem skoro neuměl do dnes. Obrázek ......
Naposledy upravil Gin Tousen dne Sat Feb 05, 2011 2:35 pm, celkově upraveno 6 krát | |
|
| |
Aspire Obyčejný hráč
Počet příspěvků : 74 První přihlášení : 29. 01. 11
| Předmět: Re: Tataname Honasen Wed Feb 02, 2011 3:37 pm | |
| Proč ty tečky, nedá se to skoro vůbec číst s těma tečkama. Nevim jestli by jsi se v těchto letech stal už zástupcem kapitána (Kterého mimochodem nepovolují). Jsou Shinigami co maj 200 let a jsou to třeba jen 4. důstojníci. Absolutně nechápu jak můžeš mít jednu zbraň na iluzi a druhou na elementy, to je trošku příliš, když dáš dohromady dvě schopnosti, které spolu nemaj vůbec nic společného. A k té divizi: 8má je na kido, ale ty nemáš kido zbraň pokud vim a ani jsi nevěnoval moc bodů do kido. | |
|
| |
Kakuza-chan Expert
Počet příspěvků : 266 První přihlášení : 04. 12. 10
| Předmět: Re: Tataname Honasen Wed Feb 02, 2011 4:05 pm | |
| ehm trošku nesmyslný overpower řekl bych... | |
|
| |
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
Character Sheet Informace:
| Předmět: Re: Tataname Honasen Wed Feb 02, 2011 4:13 pm | |
| Souhlasím se vším, co zde již bylo zmíněno..Takže bys to mohl prosím předělat, dky. | |
|
| |
Phate69 Game Master
Počet příspěvků : 475 První přihlášení : 04. 12. 10
| Předmět: Re: Tataname Honasen Wed Feb 02, 2011 4:16 pm | |
| Zajímavé, měl jsem za to, že na kidou je pětka...ale nic. / Tak to jsi se nejspíše zmýlil, to že to bylo na jiném forku nic nemění na tom, že pětka nebyla specializovaná na nic a osmička mě vlastně dá se říct napadla jen tak.. Light
A teď k charakteru: Máš ho hezky vyrovnaný, co se týče schopností. Ale podkapitán být nemůžeš (nemáš ani zajímavé zanpakutou, ani věk, ani zkušenosti a forum to prostě nepovoluje ;-) ) A co se týče tvých zanpakutou: Samozřejmě by se v souboji dala obejít ta tvá iluze, ale špatně se to řeší, co se týče postů. A zadruhé: Opravdu nemůžeš mít jednu zanpakutou čistě iluzinní a druhou elementární aniž by je cokoliv spojovalo. Buď je propoj (já nevím, příklad ledu: Udělám obraz, kterej vypadá jako já, ale já jsem o tři metry dál) nebo si posil jednu ze zanpakutou a druhou zruš. | |
|
| |
Gin Tousen Nováček
| Předmět: Re: Tataname Honasen Wed Feb 02, 2011 4:22 pm | |
| TaK JÁ SI UBERU TU ELEMENTÁRNÍ zANPAKUTO ok ?? | |
|
| |
Gin Tousen Nováček
| Předmět: Re: Tataname Honasen Wed Feb 02, 2011 4:24 pm | |
| A co se týče postavení ........ Jaké mi dovolíte ?? .......... A co tady padlo o Kido ....... Já mám v kidu hodně ale mám to vyvážený abych uměl i Hado i Bakudo | |
|
| |
Yakumo Admin
Počet příspěvků : 555 První přihlášení : 07. 11. 10 Věk : 31 Bydliště : Wonderland
| Předmět: Re: Tataname Honasen Wed Feb 02, 2011 4:27 pm | |
| Používej EDIT a zbytečně nehaž Double posty, prosím... Postavení jsi dej normálně člen, stejně to nějak hlouběji neřeším.. | |
|
| |
Gin Tousen Nováček
| Předmět: Re: Tataname Honasen Wed Feb 02, 2011 4:31 pm | |
| Poslední post ........ Zkusil jsem si tedy předělat schopnosti ........ Kdyby ještě něco stačí říst | |
|
| |
Aspire Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Tataname Honasen Wed Feb 02, 2011 4:34 pm | |
| Piš jako člověk, vim že je to těžký, ale zkus to ............................. .......... ......................... ........................... .......... ............ .................................. | |
|
| |
Gin Tousen Nováček
| Předmět: Re: Tataname Honasen Wed Feb 02, 2011 4:36 pm | |
| Já jsem na tečky zvyklej. Ale teda pokusím se toho nechat. | |
|
| |
Aspire Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Tataname Honasen Wed Feb 02, 2011 4:41 pm | |
| Nechtěl bych být zvyklej na kravinu. | |
|
| |
Gin Tousen Nováček
| Předmět: Re: Tataname Honasen Wed Feb 02, 2011 5:09 pm | |
| A jak jsem na tom ........ JUž je to na schválení nebo ještě to chce úpravu ??
Takže ?????
Naposledy upravil Gin Tousen dne Wed Feb 02, 2011 6:59 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Tataname Honasen Wed Feb 02, 2011 5:26 pm | |
| Sounds good...Ještě poškej na ostatní GM, za mě povoleno. Jen počítej s tím, že psi jako iluze zatím nezraňují. | |
|
| |
Gin Tousen Nováček
| Předmět: Re: Tataname Honasen Wed Feb 02, 2011 5:31 pm | |
| No vidíšto to mě ani nenapadlo A názor ostatních ?? | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Tataname Honasen Thu Feb 03, 2011 3:50 pm | |
| Já už dvojitou Zanpa nepovolím, množí se a stále množí, proto ne, sorráč. =D | |
|
| |
Gin Tousen Nováček
| Předmět: Re: Tataname Honasen Thu Feb 03, 2011 4:07 pm | |
| A co teĎ je to už lepší ??? | |
|
| |
Aspire Obyčejný hráč
| Předmět: Re: Tataname Honasen Thu Feb 03, 2011 4:39 pm | |
| Obrázek je kategorie, kde máš mít fotku postavy a né těčky. | |
|
| |
Gin Tousen Nováček
| Předmět: Re: Tataname Honasen Thu Feb 03, 2011 9:04 pm | |
| Už je to v pořádku??????????? Myslím ten obrázek a zanpakuto a vlastně všecko | |
|
| |
Phate69 Game Master
| Předmět: Re: Tataname Honasen Fri Feb 04, 2011 7:05 pm | |
| já už se vyjádřil, nic proti tomu nemám. | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Tataname Honasen Sat Feb 05, 2011 2:21 pm | |
| Když zavřu obě oči, zacpu si uši a nos, tak je to téměř teda povoleno. Jen jestli chceš mít 2 attacky, dej si do Zanjutsu min. 10 bodů. Pak můžeš začít hrát. | |
|
| |
Gin Tousen Nováček
| Předmět: Re: Tataname Honasen Sat Feb 05, 2011 2:35 pm | |
| | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Tataname Honasen Sat Feb 05, 2011 2:40 pm | |
| Okay, víš doufám, co máš teď postnout? Kdyžtak jsi přečti pár posledních stran a měl bys pochopit.. | |
|
| |
Gin Tousen Nováček
| Předmět: Re: Tataname Honasen Sat Feb 05, 2011 4:27 pm | |
| No radši se zeptám abych nepsal bláboly.
Bude to něco k tomu že byl vyhlášen poplach a byly slyšet výbuchy. A k tomu jsou všichni k severní bráně.... | |
|
| |
Yakumo Admin
| Předmět: Re: Tataname Honasen Sat Feb 05, 2011 4:29 pm | |
| Ne, máš tam mapku, kde je jaká divize... Takže pokud patříš do osmé, tak jsi u severní, ne? =D | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tataname Honasen | |
| |
|
| |
| Tataname Honasen | |
|