~ Bleach Rpg ~
Vítejte na stránce o Bleachi , respektive o Bleach RPG .
O co jde ? : Toť dobrá otázka . Hra využívá takzvaný systém jménem " Roleplay " , textová hra zaměřená právě na velmi známé anime / mangu Bleach . Pokud jste podobnou hru nikdy neviděli a chtěli by jste to zkusit najeďte si na sekci Informace o hře , kde najdete veškeré info , které potřebujete vědět ( včetně pravidel samotných ) . Poslední a důležitý krok, který Vám chci ihned připomenout, je Registrace. . Věřím že to všechno hravě zvládnete a brzy se připojíte k řadám dalších hráčů našich stránek.
~ Bleach Rpg ~
Vítejte na stránce o Bleachi , respektive o Bleach RPG .
O co jde ? : Toť dobrá otázka . Hra využívá takzvaný systém jménem " Roleplay " , textová hra zaměřená právě na velmi známé anime / mangu Bleach . Pokud jste podobnou hru nikdy neviděli a chtěli by jste to zkusit najeďte si na sekci Informace o hře , kde najdete veškeré info , které potřebujete vědět ( včetně pravidel samotných ) . Poslední a důležitý krok, který Vám chci ihned připomenout, je Registrace. . Věřím že to všechno hravě zvládnete a brzy se připojíte k řadám dalších hráčů našich stránek.
~ Bleach Rpg ~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~ Bleach Rpg ~

- Herní FFRPG fórum na motivy mangy Bleach -

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Vítejte na fóru založené na tématice Bleach. Baví vás toto anime a neměli jste nikdy možnost si něco podobného zahrát? Tak neváhejte a přidejte se!

Váš oblíbený kapitán?

Goto down 
+6
Phate69
Bloodkick
Kakuza-chan
Neo79
Vendetta
Yakumo
10 posters

Jaký je Váš nejoblíbenější kapitán?
 Genryūsai Shigekuni Yamamoto
 Soi-Fon
 Retsu Unohana
 Byakuya Kuchiki
 Sajin Komamura
 Shunsui Kyōraku
 Tōshirō Hitsugaya
 Kenpachi Zaraki
 Mayuri Kurotsuchi
 Jūshirō Ukitake
Zobrazit výsledek
AutorZpráva
Yakumo
Admin
Admin
Yakumo

Počet příspěvků : 555
První přihlášení : 07. 11. 10
Věk : 31

Character Sheet
Informace:

Váš oblíbený kapitán? Empty
PříspěvekPředmět: Váš oblíbený kapitán?   Váš oblíbený kapitán? I_icon_minitimeSun Jan 30, 2011 10:27 pm

Tak co? Jak jste na tom s kápama? Kdo je ten Váš nejoblíbenější? U mě je to dost těžký, hodně dobrá postava je Ukitake, ale také i například Mayuri, Byakuya nebo Kyoraku... No můj hlas patří Ukitakemu podle mě velmi pěkně propracovaný charakter a co vy? Jakej je Váš nejoblíbenější kápo? Na výběr jsem dal dá se říct takový ty poslední kapitány, krom trojky Tousen & Aizen & Gin, všichni víme proč. =D
Návrat nahoru Goto down
https://shinigami-world.forumczech.com
Vendetta
Nováček
Nováček
Vendetta

Počet příspěvků : 27
První přihlášení : 04. 01. 11

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený kapitán?   Váš oblíbený kapitán? I_icon_minitimeSun Jan 30, 2011 10:35 pm

Shunsui Kyouraku samozřejmě. A nej postava celkem je asi buďto Ishin nebo Ryuuken, i když teďka novém arcu je dost zajímavá Riruka Very Happy, všichni co jí viděli víme proč Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Neo79
Obyčejný hráč
Obyčejný hráč
Neo79

Počet příspěvků : 119
První přihlášení : 20. 11. 10

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený kapitán?   Váš oblíbený kapitán? I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 2:09 pm

Zaraki Kenpachi Twisted Evil Very Happy Potom asi Byakuya a Toshiro
Návrat nahoru Goto down
Kakuza-chan
Expert
Expert
Kakuza-chan

Počet příspěvků : 266
První přihlášení : 04. 12. 10

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený kapitán?   Váš oblíbený kapitán? I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 2:34 pm

YAMAMOTO Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Bloodkick
Nováček
Nováček
Bloodkick

Počet příspěvků : 24
První přihlášení : 18. 12. 10
Věk : 28

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený kapitán?   Váš oblíbený kapitán? I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 3:44 pm

Ukitake-taicho Smile super postava i zanpakuto Smile
Návrat nahoru Goto down
Phate69
Game Master
Game Master
Phate69

Počet příspěvků : 475
První přihlášení : 04. 12. 10

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený kapitán?   Váš oblíbený kapitán? I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 4:08 pm

Hele, nechyběj vám tam kapitáni náhodou?

Gin Ichimaru jednoznačně...
Návrat nahoru Goto down
Yakumo
Admin
Admin
Yakumo

Počet příspěvků : 555
První přihlášení : 07. 11. 10
Věk : 31

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený kapitán?   Váš oblíbený kapitán? I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 4:37 pm

Vždyť jsem psal, že jsem vynechal trojku Ichi & Aizen & Tousen... xD

OT: Blood máš PM, tak jsi prosím přečti. xD
Návrat nahoru Goto down
https://shinigami-world.forumczech.com
Mia
Nováček
Nováček
Mia

Počet příspěvků : 30
První přihlášení : 29. 01. 11

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený kapitán?   Váš oblíbený kapitán? I_icon_minitimeTue Feb 01, 2011 7:58 pm

Kenpachi, Byakuya a Toushirou =3
Návrat nahoru Goto down
Gin Tousen
Nováček
Nováček
Gin Tousen

Počet příspěvků : 27
První přihlášení : 01. 02. 11
Věk : 28

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený kapitán?   Váš oblíbený kapitán? I_icon_minitimeWed Feb 02, 2011 9:38 am

Mayuri kdo jiný ............... Génius a je to šílený vědec ............... Odpálil vlastní lidi aby chytil Ishidu .............. Je top pro mě ................ A jeho zanpakuto je perfektní
Návrat nahoru Goto down
Aspire
Obyčejný hráč
Obyčejný hráč
Aspire

Počet příspěvků : 74
První přihlášení : 29. 01. 11

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený kapitán?   Váš oblíbený kapitán? I_icon_minitimeWed Feb 02, 2011 4:49 pm

No u mě je rozhodování trochu těžké, protože mám rád už od začátku sledování Bleache, kde jsem viděl jen opening, tak jsem si oblíbil Hitsugayu, ale nevim proč, když má takovou zástupkyni kočku a ještě s ní nic neměl. Very Happy

Ale zase mi je nejvíce podobný Byakuya, kterého mám také v oblibě, takže bych dal hlas oboum.
Návrat nahoru Goto down
Chappi
Moderator
Moderator
Chappi

Počet příspěvků : 158
První přihlášení : 24. 11. 10

Character Sheet
Informace:

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený kapitán?   Váš oblíbený kapitán? I_icon_minitimeWed Feb 02, 2011 7:36 pm

Více méně se mi líbí všichni kapitáni, hlas jsem dal Byakuyaovi Razz
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený kapitán?   Váš oblíbený kapitán? I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Váš oblíbený kapitán?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Kapitán 10.Divize / Katsurō Narakumi
» Kyoshi Rainaku / Kapitán 1.Divize
» Kapitán 11.Divize / Rokuro Naraka
» Kapitán 12.Divize / " Sayuri " Yorutsuchi
» Kapitán 4.Divize / Natsuro Tara

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
~ Bleach Rpg ~ :: Anime Bleach :: Postavy-